Tuesday, October 16, 2007

Promenad i solen

Världens bästa vovve Mille
Bild lånad från www.isli.blogspot.com

I dag var jag ledig, eller rättare sagt tog mig ledigt. Ingen föreläsning eller jobb att gå till. Däremot en massa att göra. Men eftersom det var en sådan underbar höstdag och jag jobbat hela helgen bestämde jag mig för att vara ledig. Jag lånade med mig Mille (hund som tillhör Fredrik och Linda I) och tog en riktigt långpromenad. Vi gick efter ån och runt Vilsta friluftsområde och myste i solskenet. Det är så skönt att få sällskap när man promenerar och eftersom Mille är min favorithund så fick han bli mitt sällskap. Jag tror att vi njöt lika mycket båda två.

5 comments:

Lex said...

Lilla mille!! sååå gooo!vad skönt att han blev utlånad till dig, nu när linda är på konferens! har en granne som gärna lånar lilla Lexan emellanåt, det är kanonbra!

Dila said...

Lex: Javisst är det superbra att jag kan låna Mille. Det är så tråkigt att gå själv och Mille är ett bra sällskap. Dessutom får jag ingen egen hund (min sambo förbjuder det) så då är Mille ett bra substitut.
Kram Dila

Anna said...

Vilken tjusig bild på Mille. :-) Min Jocke brukar också rasta sig själv och Mille med långpromenader. Jag tror båda njuter lika mycket. :-)

Dila said...

Anna: Ja Jocke brukar ju också "kidnappa" Mille. Undrar om han som jag tycker att det är mysigare att gå med Mille än ensam då man blir tvungen att konversera med sig själv?
Kram Dila

Fröken Isakson said...

Tänk vilken lyxvovve Mille e. Han får valla alla möjliga =). Härligt! Mille tackar och bockar både till Jocke och Dila =). Kram

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho