Sunday, January 20, 2008

Inter

Bild: webcommunity.gazetta.it

Idag lärde jag min son att säga: Io sono Interista! (jag är en Interfan). Med en Interhalsduk, en Zlatantröja och en mamma som älskar Inter, är detta något man måste kunna säga. Ingen uppvigling här inte, min son får välja att göra vad han vill även om det inte ser ut så. Men han måste älska Inter! =)

3 comments:

M.R.B said...

Zlatan var super i gårdagens match mot Parma! Heja Inter!

//Mariia

sophie said...

haha..vi är också inbitna interisti, eller..jag har blivit det efter att ha levt ihop med en frälst i alldeles för många år. =)

jag kan också tycka synd om neapel..och många delar av syditalien, som får ta skit de inte direkt rår för.ja känner mång ahelt underbara prsoner från bla neapel.men man kan heller inte blunda för de faktum att deras mentalitet givit plats åt organiserad brottslighet och rifiuto dello stato.

det är en väldigt knivig fråga. och tyvärr är gli istituzioni italiani oförmögna tt reda upp det hela.

Dila said...

Mariia: visst var han outstanding. Kungen på plan.
Sophie: Visst är det en knivig fråga. Syditalienarna har ju ett hett tmperament och en lite annan mentalitet. Maffian härstammar ju från det gamla Romarriket likaså alla dessa mutor. Samhället är byggt på detta och nog svårt att ta tag i. Men som sagt, det finns mycket som är vackert också.
Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho