Wednesday, March 26, 2008

Inte på topp

Bild: www.snuvig.nu

Är genomförkyld, har ont i halsen och kroppen. Känner mig nertryckt i fotsulorna och det glada humöret är som bortblåst. Tycker helt enkelt synd om mig själv. Ullis kom vid nio i morse, vi satt och skrev på vår fördjupningsuppgift fram till lunch. Det gick faktiskt jätte bra trots att jag inte är pigg. Vi hoppas bli färdiga imorgon så att vi kan lämna in den. Måste sätta mig och skriva på ett arbete i en annan kurs, men först ska jag äta lite och kanske lägga mig och vila en stund. Oliver är på dagis, tänkte försöka övertala Andreas att hämta honom idag om han har tid att smita iväg en stund från jobbet. Ikväll blir det fotboll på tv, träningslandskamp i fotboll mellan Sverige och Brasilien på Wembley i London. Hoppas verkligen att jag känner mig piggare imorgon, har föreläsning och introduktion i en ny kurs som börjar. Det är inte roligt att sitta still en hel förmiddag om man känner sig risig.

UPDATE: Känner mig fortfarande vissen, har inte fått något pluggat utan mest legat på soffan och snörvlat. Undrar för mig själv hur jag ska orka imorgon!?! Men det är väl bara att göra som en viking; bita ihop och köra på. Förresten, Sverige-Brasilien går på Emirates Stadium i London och inget annat. My misstake...

4 comments:

Fröken Isakson said...

Din lilla stackare :(. Hoppas du kryar på dig snart. Kram

Dila said...

Fröken Isakson: tack gumman. Hoppas lillkillen mår bättre.
Kram Dila

Mia said...

Är du ett fotbollsfan? jag är inte så insatt men landskamper är roliga! Jag kom dock precis innanför dörren så nu ska jag bara sjunka ner i soffan och tjöta med en tjejkompis - det funkar det med.

Ha de bra och krya på dig!

Dila said...

Jag är ett stort fotbollsfan, uppvuxen i en sportgalen familj som jag är. Soffhörnet är en bra plats för konversation! Jag känner mig piggare idag, tack.
Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho