Monday, May 26, 2008

Napoli

Neapel

4 comments:

mia said...

Är det där du har bott?

Jag har endast kört poweryoga innan som handlar om att bygga muskler men det var inte riktigt för mig. Nu vill jag mer jobba å avslappningsövningar och smidighet, har du tips & råd tar jag de gärna!

Hoppas du mår bättre!
Kram Mia

Dila said...

Mia: Ja, jag bodde ett år i Neapel i min ungdom. Det var jätte skoj! En underbara stad som har oförtjänt dåligt rykte. Yoga är den ultimata träningsformen. Ska kolla om jag har några yogatips att plocka fram ur gömmorna. =)

Kram Dila

mia said...

Vad gjorde du där då? Studerade? Ja jag har hört mycket dåligt om staden, varför har det blivit så?

Dila said...

Jag var där när jag var 19 år och jobbade som au-pair i ett år. Neapel är fattigt och det är hög kriminalitet mycket på grund av maffian. Men det är en oerhört vacker stad (om man bortser från dagens problem med soppor, också maffians fel). Du har till exempel Amalfikusten och Capri alldeles runt hörnet.Människor är fantastisk vänliga och inbjudande, maten och kulturen är sagolik. Men detta är sådant man glömmer bort, istället fokuseras det på det negativa.
Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho