Friday, June 20, 2008

Glad midsommar!


Misommarafton och jag sitter fortfarande i pyjamas. Eller snarare springer omkring som en galning! Håller på och packar för fullt. Idag åker vi till svärföräldrarna i Julita för att fira midsommar med dem och deras vänner. Anledningen till packningen är att vi på söndag åker ner till västkusten och Skummeslövsstrand (se tidigare inlägg) för en veckas semester med svärföräldrarna. Det finns ingen anledning att åka hem emellan utan vi åker från Julita på söndag. Jag blir lika stressad och förvirrad varje gång jag ska packa. Tar alltid med mig för mycket eftersom jag aldrig kan välj bort något. Men nu är vi fem personer så denna gång måste packningen bantas, jag är så illa tvungen. Jag hoppas ni alla får en härlig midsommar så ses och hörs vi om en vecka!

GRATTIS TILL ALLA SOM HETER LINDA PÅ LINDA-DAGEN!!!

5 comments:

Bellezza said...

glad midsommar på dig! ha en mysig vecka och tack! )
kram

mia said...

Detsamma även om jag får fira idag, jobbade igår men fick ändå bära krans som du kan se. Lite stämning måste man ju ha! :)
Hur var din dag?

Jag har funderat på de där kopparna och undrar om de faktiskt är bekväma, tänk med skålhett kaffe i då lär de ju vara riktigt obehagliga att hålla. Du vet de kopparna från Design House Sthlm jag bloggade om i "Jag ser svart och vitt" - de kommer med handtag, tror det kan vara säkrare...:)

Kram Mia

DILA said...

bellezza: Tack det samma! Hoppas vi får en kanonvecka nere på västkusten. Jag försöker blidka vädergudarna.

Mia: Du var jätte fin i din krans!!! Så midsommarvacker! Ja, handtag är nog säkrare, men snygga var de i alla fall.

Kram Dila

Ljuvligt Hemma said...

Vilken underbar bild! Önskar dig en alldeles ljuvlig midsommarhelg :)

DILA said...

Ljuvligt hemma: Tack så mycket! Hoppas du också får en skön och härlig midsommarhelg!!!

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho