Friday, July 04, 2008

Semester

Nu har det blivit fart på lilla mig, här kommer äntligen en uppdatering av vår semestervecka i Skummeslövsstrand utanför Båstad förra veckan. Ja, semestern blev inte riktigt som vi tänkt oss. Vädergudarna var inte med oss så någon sol och badsemester blev det inte trots att vi bara hade 600 meter till havet och en pool. En hel del regn, ett dygns storm och inte så varmt. Dessutom blev svärmor sjuk; två turer till vårdcentralen i Båstad, ett besök på sjukhuset i Ängelholm och inläggning och operation av inflammerad gallblåsa i Helsingborg. Mycket oro och vånda över kära svärmor. Men slutet gott, allting gott trots att semestern blev förstörd för hennes del. Mellan alla sjukbesök hade vi faktiskt en del sol och vi hann göra många roliga saker. Två besök till Busfabriken i Halmstad (ett lekland och paradis för alla barn), krabbfiske i Båstads hamn, tur och retur till Helsingör, fyra utlästa böcker och mycket god mat. En helt okej vecka trots alla missöden. Svärmor fick flyga ambulansflyg hem och efter två dygn på sjukhuset här hemma fick hon komma hem och repar sig nu sakta men säkert.

Krabbor.

Oliver och farfar metar krabba.

Helsingör.

Trafik i Öresund.

Busfabriken i Halmstad.

Farfar och Oliver letar sjöhästar.

Snäckor, snäckor, snäckor...

Bjärehalvön.

På båten mellan Helsingborg och Helsingör.

Glasspaus i Båstad.

3 comments:

M.R.B said...

Hoppas ni hade det bra ändå och njöt av västkusten!
Stackars din svärmor, har själv problem med gallan, det är heeemskt!

Kram mariia!

mia said...

Roligt med alla bilder men tråkigt att höra om din svärmor.
Det kommer bli ett jätteroligt äventyr, o det är få förunnat att bli tillfrågade så självklart ska jag ta chansen! Något att se tillbaka på som gammal ch grå!

4 böcker utlästa! Oh du ger mig komplex!

Kram Mia

DILA said...

Mariia: Ja, vi hade det bra ändå. Trots alla missöden. Ja du, gallan är inget att leka med!

Mia: Ja, stackars svärmor. Du kommer att få det superbra i LA. Håller tummarna för dig. Vad ska man göra om det regnar? Läsa förstås. Är man en bokmal så är man! =)

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho