Monday, December 29, 2008

Julfirande, del 2

Svärmor

På juldagen bar det iväg till Julita och svärföräldrarna för julfirande del 2. Vi blev kvar i tre dagar och det blev MYCKET god mat (favoriten var de fantastiskt goda revbensspjällen och bruna bönorna) och trevligt sällskap. Jag passade på att lära mig att dricka snaps vilket faktiskt var helt okej, i alla fall den med anissmaken. Så nu är jag en riktig hejare på att snappsa. I Julita var det tomtefar som kom med julklapparna och även här bistod Oliver med julklappsutdelningen. Olivers nya bilbana invigdes av oss alla och vi hann även med en tur till Vingåker och Factory Outlet där Andreas och jag köpte fyra Filippa K-muggar att komplettera med de åtta vi fick i julkpapp av mina föräldrar plus åtta Espressokoppar i samma serie. På lördagen tog svärmor och jag en skön promenad ner till skön och jag fotograferade i solnedgången. Enda smolken i bägaren var att svärfar var lite förkyld och hostig.
Tack snälla Inger och Lars för tre härliga dagar!!!

All god julmat

Andreas är redo att hugga in

Trevlig samvaro kring bordet

Tomtefar & Oliver

Oliver & svärmor

Dags att bygga bilbana i djup koncentration.
Oliver håller för näsan. Vad är det som luktar???

Killarna bygger
Bilder: Privata (Made by Dila)

3 comments:

Petra Månström said...

Åh, vad mysigt ni verkar ha det!!

mia said...

Nu var väl killarna i huset glada. Vilken bilbana! En mindre motorväg ju!

Håller med om SATC-Adrian. Hade jag fått välja, hade jag valt honom men han och Carrie kanske inte hade så mycket gemensamt. Kommer du ihåg när han ville ha en stuga på landet..:)

Kram Mia

mia said...

Hur var det här då? Jullov fortf väl? Njuter du av snön eller är du som jag färdig med vinter nu? :)

Kram Mia

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho