Monday, October 26, 2009

Lugna gatan
Det är fortfarande sjukstuga hemma hos oss. Igår hade Oliver 40,3 i feber men efter en orolig natt där vi vaknade 1 gång i timmen så mår han mycket bättre idag. Han har fortfarande feber men betydligt lägre, snörvlar och hostar. På förmiddagen smet jag iväg till mitt gamla jobb för en fika med mina gamla kollegor. Det var kul att se alla och prata lite skit. Annars har vi bara varit inne idag och kurerat lilleman. Hoppas han piggnar på sig snart så vi hinner njuta lite av lovet också. På eftermiddagen blev jag sugen på något sött (vilket jag är ofta nu för tiden) så jag svängde ihop en sockerkaka med kokos- och vaniljsmak. Ikväll blir det taccos och sedan te och sockerkaka. Imorgon bitti ska Andreas & jag till BB och göra ultraljud. Det ska bli spännande. Ännu mer spännande är att Oliver igår kväll fick en ny kusin då lilla Elvira föddes. Vi passar på att gratulera hela familjen och hälsa Elvira välkommen till världen. En riktig sötnos är hon!

5 comments:

Anonymous said...

Hoppas ultraljudet gick bra idag! Kul att se dig igår! Kram!

Stjärnor & Champagne said...

Mums vad gott...Pumpajakt låter kul hihi. Jag måste också ge mig iväg....Tråkigt med sjuk Oliver hoppas han kryar på sig snabbt. Åh vad spännande med ultraljud...


Kram A

DILA said...

Susann: Det gick jätte bra och det var bara en liten bebbe i magen. det var jätte kul att se dig också!!!

Anne: Nu har vi äntligen hittat en lagom stor pumpa. Och Oliver är feberfri dock med hostan kvar. Hoppas du får lite lugn på lovet i alla fall.

Kram Dila

Fröken Isakson said...

Tack snälla :D. Hoppas ultraljudet gick bra. Vet ni vad det blir? Kram Kram Linda

DILA said...

Fröken Isakson: Ultraljudet gick jätte bra. Nej, bebisen är än så länge könlös. =) Har man inga medicinska orsaker så får man inte veta kön och det har inte vi. Dessutom vill vi inte veta. Blir mer spännande så. Huvudsaken bebben är frisk och kry så spelar det ingen som helst roll vilket kön det blir. Hoppas ni får en trevlig helg!

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho