Friday, May 28, 2010

Tid...

Fredag igen. Förstår inte vart veckan tar vägen. Trots att jag är mammaledig och inte har speciellt mycket på agendan så rusar dagarna bara förbi. Ibland känns det som om jag inte gör annat än ammar, ammar och ammar samt försöker stjäla till mig lite sömn. Att ta disken kan bli ett evighetsprojekt som kan ta flera timmar eller i värsta fall dagar. Det känns i alla fall som om vi nu börjat komma in i någorlunda rutiner. Hilmers mage sköter sig ganska bra med dropparna vi ger honom. Han äter, växer och frodas. I onsdags var vi på tvåmånaderskontroll på BVC och Hilmer fick godkänt i protokollet. Nu väger han 5560 gram och är 57 centimeter lång. Känns helt otroligt att han redan är 9 veckor gammal. Tiden går så fort. Jag har också hunnit med lite kvalitetstid med min underbara vän Linda B. Hon är en fantastisk vän som alltid får mig att le, hur bedrövad jag än är. Vi hade tänkt en långpromenad men regnet öste ner så istället blev det en fika på stan. Passade också på att handla lite målargrejor på Panduro, duk och akrylfärg. Ska försöka få lite tid till en idé som jag haft länge. Resultatet kommer på bloggen när mitt alster är färdigt. Hilmer och jag är lite snuviga men det börjar bli bättre. Annat var det igår, då var vi inte speciellt pigga. Idag hade Oliver sin kompis Pontus med sig hem från skolan. De har lekt hela dagen och just nu sitter de och spelar Fia med knuff ute på baksidan. När Andreas slutar jobbet vid sex ska vi skjutsa hem Pontus och sedan blir det lite handling innan grillen ska fyras på. Man måste ju fira att det är fredag!!!! Visar en färgsprakande tulpanshow från svärmors underbara trädgård. Ha en underbar fredag!!!

2 comments:

Malin said...

Visst går tiden fort, jag blir rädd ibland när jag tänker på det. Har du en så liten bäbis?? Det har jag missat, 9 veckor, gud så liten och gud så söt!! Kan riktigt känna hur gott han luktar :-)!
Hoppas ni mår bättre nu, jobbigt att vara snuviga när våren är här. Här har det regnat idag oxå, och åskat, men vi ska oxå grilla, som sagt, är det fredag så är det!
Ha en underbar helg, kram Malin

Johanna På Pickadollön said...

Vad hàrligt att fà vara hemma med honom. Fina bilder fràn svàrfòràldrarna(sàger det nu).

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho