Thursday, July 15, 2010

Trötta...

Godmorgon! Idag är vi lite tröttare än vanligt. Bortsett från värmen som suger musten ur en så hade Hilmer ont i magen igår kväll. Mellan åtta och tio skrek han nästan oavbrutet tills han somnade av utmattning. Natten har varit ganska lugn och vi har fått lite sömn i alla fall. Sen var han lite kinkig mellan halv sex och sju innan vi somnade om och sov till klockan tio. Nu verkar han pigg igen så jag hoppas att vi slipper mer magproblem för den här gången. Förmodligen beror det på värmen. Idag kommer Olivers kompis Pontus hit och ska sova kvar tills imorgon. Medan killarna leker ska jag försöka röja upp lite här hemma. Vi har knappt hunnit landat efter alla utflykter. Först en vecka på västkusten, några dagar hos min vän Linda i Uppsala och sen ut till svärföräldrarna på landet. Nu ligger det högar med rentvätt att ta om hand och väskor att bära upp på vinden. Dessutom ska dammråttorna motas ut, nu ligger de och skräpar i varje vrå. Bloggen har blivit lite lidande på sistone men jag har varken haft ork eller tid att blogga eller uppdatera mig hos mina favoritbloggare. Men nu ska det bli andra bullar , alltså lite bättre på den fronten. Här kommer också lite bilder från vår vistelse i Uppsala hos min underbara vän Linda.

Min söta gudson Nils.

På väg in till centrum.
Oliver har fått låna Nils vagn.

  Pelle Svanslösmuseét.
Oliver tyckte det var lite fjantigt och för småbarn.
Lite glass i värmen.
 Full fart ner för backen!
Henrik springer för att hinna ikapp.
Domkyrkan.
Den var betydligt mer spännande än Pelle Svanslösmuséet.
Vackert fönsterglas.
 Mer fönsterglas.
 Vacker takmålning.
 Upp i det blå.

4 comments:

Malin said...

Oj, vad jobbigt, hoppas han mår bättre nu! Låter, och ser så ut på bilderna, som ni har det bra i värmen, underbart! Här njuts det oxå, trots lite "klagan" ibland så älskar vi värmen och vill aldrig att den ska ta slut.
Kram Malin

diana said...

Vilka fina bilder. Ha en bra kväll.

DILA said...

Malin: det är skönt med värmen men det blir jobbigt när det kryper över 30 grader varmt. I alla fall för lilla Hilmer.

Diana: Tack!

Kram Dila

mia said...

Ni ser ut att njuta av sommaren! Härligt.

Kram

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho