Tuesday, October 19, 2010

Sjukstuga.


 Sjukstuga här på vår gata i stan. Igår vid lunch ringde fröken K och bad oss komma och hämta Oliver. Han hade huvudvärk. På kvällen hade han 39 graders feber. Idag har det med andra ord varit lugnt. Filmtittande och mycket vila. Febern håller i sig så det blir sjukstuga imorgon också. Oliver är mest oroad för sin matteläxa. Vill att pappa Andreas ska åka och hämta boken i skolan så att han kan göra sin läxa. Vilken duktig kille jag har! Jag hoppas att vi andra klarar oss från sjuksvängen.

Sitter och lyssnar på Carla Bruni, letar inspiration till mitt nästa syprojekt. Har ett underbart grönt tyg med tryck som jag vill göra en klänning av, kan bara inte bestämma mig för vilken modell jag vill ha. Det lutar i alla fall åt en långklänning. Jag ska leta lite mer inspiration och sen skissa lite så får vi se var det slutar...

Nej, nu ska jag nog ta på mig ytterkläderna och packa ned Hilmer i vagnen och gå iväg med lite återvinning. Nu har vi varit inne hela dagen och jag känner att jag behöver lite frisk luft. Sen blir det Halv åtta hos mig. Denna vecka är de ju här i stan, lite kul allt, så det kan vi ju inte missa!

2 comments:

Freedomtravel said...

Oj, imponerande att han tänker på matteläxan när han är hemma och sjuk! Bara att vara stolt! Men han kanske behöver vila lite från den ändå...? ;)

DILA said...

Freedomtravel: Visst är det imponerande. Jag håller med om att han behöver vila, och matteläxan ska faktiskt inte in förrän på måndag så så bråttom är det inte.

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho