Sunday, December 05, 2010

Vattkoppor...

 På väg hem i fredags kväll.

Yes, si, ja, oui... min dator är äntligen återbördad till sin rättmätiga plats, nämligen här hos mig. Mamma är klar med sin uppsats som hon nu har mailat iväg för bedömning. Här har vi haft en lugn och mysig helg. I fredags kväll var vi hos Linus, Marika och lilla Elsa. De bjöd på smarriga club sandwich och vin och i bakgrunden hade vi Idol på. Det var så vackert ute när vi gick hem framåt kvällskvisten, ett riktigt vinterlandskap. Helgen har också bjudit på kalas för min lillebror Max som fyllde 23 år i fredags och sen har vi varit hos svärföräldrarna i Julita och ätit god mat, druckit gott vin och bara umgåtts. Jag gillar verkligen våra helger hos svärföräldrarna, det är alltid så mysigt och avslappnat och man känner sig lugn och tillfreds när man kommer hem. I morse insåg vi att Hilmer har åkt på vattkoppor. Det känns jätte skoj efter nya tänder, förkylning och hosta. NOT! Klart vi ska ha lite vattkoppor också! Han är helt prickig stackarn och det kliar och kliar. Jag har baddat med lite potatismjöl för att dämpa den värsta klådan. Vi har en hel del inbokat i veckan så som föräldramöte, skridskoskola, tandläkarbesök etc. Vi får trixa lite för att få det att funka eftersom Hilmer inte kan följa med nu när han smittar. Kopporna ska sluta vätska sig innan man får träffa andra så vi får snällt hålla oss hemma i veckan. Det känns i alla fall skönt att börja veckan med ett besök hos frissan imorgon bitti för lite klippning och färgning. Jag ska sitta där i stolen, sippa på min kopp kaffe och bara bli ompysslad. För det är jag värd!


Bilder: Privata (Made by Dila) Tagna med mobilkamera (Iphone4).

4 comments:

Malin said...

Näe, fy vad jobbigt att han har fått det! Samtidigt som det är något dom alla sak gå igenom, Benjmain har inte haft någon barnsjukdom än, så är det väldigt tufft när dom har det, när dom har det jobbigt.

Låter som om ni har haft en mysig helg, det betyder mycket när det kommer till att orka med veckan.

Stora kramar!

Freedomtravel said...

Stackarn! Jag fick vattkoppor när jag var 23 år. Inte kul!

Ellinor said...

Vilken fantastiskt underbar helg ni verkar ha haft. Synd att den fick ett sådant snopet slut med vattkoppor. Hoppas att det snart är över i alla fall.
Stor kram

DILA said...

Malin: Det är i alla fall skönt att han får det nu när han är liten, blir ofta lite lindrigare då. Vi hade en supermysig helg.

Freedomtravel: Jag har hört att man kan må riktigt dåligt när man får det som äldre, så det är skönt att han får det nu.

Ellinor: Helgen var fantastisk och perfekt uppladning för en omgång vattkoppor. =)

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho