Monday, December 31, 2012

Gott Nytt År! Happy New Year! Tanti auguri per felice Anno Nuovo!


fridaspeach

Plum Pretty Sugar

Årets sista dag. Snart tar 2012 slut och 2013 tar vid. Här har vi än så länge ett lugnt nyår och så kommer det att förbli. Andreas är iväg och spelar badmintonturnering och jag och barnen är hemma och tar det lugnt. Hilmer är fortfarande inte helt pigg så vi kommer att fira nyårsafton här hemma bara vi. Och jag måste erkänna att det faktiskt känns jätte skönt. Vi har i alla fall hunnit med en sväng upp i skogen och letat efter älgarna. Tyvärr hade de gömt sig men vi såg älgspår, älgbajs och märken i snön där de har legat och vilat. Både Oliver och Hilmer tyckte att det var spännande. När Andreas kommer hem sen ska vi fixa lite mat och nyårsmys och vänta in tolvslaget. Vi får se om barnen orkar hålla sig vakna ända fram. Önskar er alla en magisk nyårsafton. 

GOTT NYTT ÅR!

199354720975046420_uzostmhr_c_large

2 comments:

Ellinor said...

Gott nytt 2013!
Hoppas att ni hade en riktigt fin nyårsafton och att det nya året börjat bra.
Tack för alla fina ord du alltid tar dig tid att lämna - de värmer. Ser fram emot ännu ett bloggår tillsammans!
Kram

DILA said...

Ellinor: Tack detsamma! Det blev en lugn och mysig nyårsafton. Hoppas du hade en bra kväll. Tack själv, det värmer här också.

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho