Tuesday, April 01, 2008

Solsken

Bild: www.kpwebben.se

I dag började jag en ny kurs, skrivutveckling och skrivinlärning, som jag läser utöver mina heltidsstudier. De är de sista poängen i svenska som jag behöver för min gymnasielärarexamen. Kursen verkar jätte intressant och det ska bli jätte kul förutom att det blir lite pusslande för att få ihop det med mina andra kurser och mitt jobb på skolan. Men det ska nog lösa sig. På eftermiddagen var det jätte härligt väder ute, strålande solsken och klarblå himmel. Linda, Felix och Mille kom förbi på en fika som vi avnjöt ute på baksidan. Mysigt värre! Tyvärr så har jag blivit lite hängig igen, trodde min förkylning från förra veckan gått över. Nu har det satt sig på stämbanden och halsen. Inte roligt. Men jag får dricka mycket te med honung i och kurera mig så går det nog över.

6 comments:

Mia said...

Då är du klar snart? Dags att leta jobb eller?

Dila said...

Mia: Jag är klar till sommaren. Håller på att söka jobb för fullt, men det är lite tajt med lärarjobb just nu. Många skolor har mindre elever och måste spara en massa pengar. Men jag hoppas det löser sig.
Kram Dila

Annapanna said...

Den där kursen låter intressant! Ges den på Mälardalens högskola? Du får skriva mer om den här på bloggen när den har kommit igång.

Krya på dig.

Kram
AnnaPanna

Dila said...

Anna: Ja, kursen går på Mdh och är på 7,5 hp (gamla 5p). Jag ska skriva mer om den när jag vet mer ingående hur den är uppbyggd men än så länge ser det lovande ut. Är piggare nu!
Kram Dila

Lex said...

Visst är det härligt att våren är här! :-)Krya på dig kram

Dila said...

Lex: Ja, våren är underbar. Hoppas att det fina vädret håller i sig nu. Känner mig redan piggare.
Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho