Friday, May 16, 2008

Best friends
Bilder: privata (Made by Dila)

I höstas var jag tärna när min bästa kompis Linda gifte sig. Vi har varit vänner i snart 25 år och hon är fortfarande min allra bästa vän. Vi bor inte i samma stad och träffas inte så ofta, men hon finns alltid i mitt hjärta, dessutom är hon gudmor till min son. Vi har upplevt så mycket skoj tillsammans och gråtit mot varandras axlar. När vi blir gamla ska vi tillbringa ålderns höst i Italien, landet som vi älskar, dricka vin, äta god mat och filosofera.


LINDA, ti amo!

5 comments:

Bellezza said...

vad fint! sån vänskap ska man vårda...

aussiekicki said...

Vad fina ni var! Det är så himla skönt med en gammal god vän att luta sig mot i vått och torrt. Jag saknar min bästa kompis hemma i Sverige, men vi kommer att se mer av varandra när vi flyttar tillbaka eftersom vi är arbetskamrater.
Kram!

Dila said...

Bellezza: Javisst, en sådan vänskap ska man hålla hårt i och aldrig släppa.

Kicki: Ja, det är skönt med en vän som känner en utan och innan, ibland nästan bättre än vad man själv gör. Då har du något att se fram emot, att få träffa din bästa vän. vad kul att ni arbetar ihop!

Kram Dila

Anonymous said...

Du är för go! Jag älskar dig oxå!!!
/L Lus

Dila said...

Lus: Älskar dig, och finns här för dig alltid!
Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho