Thursday, May 15, 2008

Myskväll

Bild: www.recept.nu

Jag har nyss bakat scones som nu ligger i ugnen occh väntar på att bli färdiga. Eftersom det är dötrist väder ute vill man bara kura ihop sig i soffhörnet med en kopp te och något smaskigt. dags att tända lite ljus och sedan sätta på ett nytt avsnitt av Morden i Midsomer som inhandlades med expressen idag.

3 comments:

mia said...

Oh älskar scones, jag lägger till en massa torkad frukt som aprikoser etc = smaskigt värre!

Tack för din kommentar om böckerna, är alltid roligt att läsa dina kommentarer för du skriver verkligen vad du tycker. En del skriver bara "snyggt, kram" och har man bråttom fine men ofta sysn det att de inte läst inlägget utan letar bara trafik.
Men du lämnar alltid härliga kommentarer, så jag vill bara säga att jag älskar att läsa dem! :)
Du har blivit en sann bloggvän.

Ser du läser en ny bok! Vad är detta? Något du kan rekommendera? Jag ska börja med Flyga Drake nu, har höga förväntningar.

Ha de fint!
Kram Mia

Dila said...

Mia: Detsamma, om dina kommentarer. Håller med om att man märker om kommentarerna är "äkta" eller inte. Älskar din blogg, alltid lika kul att läsa. Fallhöjd har jag nyss börjat på, är bra än så länge. Det är Nick Hornby som skrivit den, han som skrev Om en pojke (About a boy) som senare blev film med Hugh Grant i huvudrollen. Har inte läst Flyga Drake men däremot Tusen strålande solar av samma författare, en bok som verkligen berör. En annan bok som jag kan rekommendera är Vindens Skugga, en av de bästa jag läst på sistone.
Kram Dila (din sanna bloggvän!!!)

mia said...

Svar: håller med, den gröna är ju ljuvlig! Påminner om en tjock gosig gräsmatta. Fast jag har aldrig sett en blå ryamatta innan och det var också riktigt läckert speciellt den mörkblåa tonen.

Ha en härlig helg!
Kram Mia

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho