Thursday, June 12, 2008

Examensfirande damer

Ullis och jag

Camilla och Madde (grillmästaren)

I lördags firades examen tillsammans med mina tre klasskamrater Ullis, Madde och Camilla. Vi var hemma hos Madde och grillade på hennes gård. Framåt kvällskvisten blev det utgång och vi var som fastnaglade på dansgolvet och svängde våra lurviga till gamla klassiker. På slutet träffade jag på min bror Linus. Det var en fröjd att se honom på dansgolvet. Rena rama Travolta, med solbrillor (inomhus!?!) och allt. Precis när vi skulle gå hem kom hans flickvän Marika. Hon ville ta taxi hem eftersom hon hade skoskav. Brosan och jag röstade ner henne eftersom det var en sån skön natt. Problemet med hennes fötter löste vi genom att jag tog hennes pumps och hon min ballerina. Jag måste säga att det var de obekvämaste skor jag någonsin haft på min fötter. Men de var i alla fall snygga!!!

2 comments:

mia said...

Vad härligt det ser ut! Åh vad jag längtar till min egen examensdag när jag ser din!

Kram Mia

DILA said...

Ja, det var jätte härligt. Kul utmaning jag fick! Inte lätt att välja. När tar du din examen? Vad har du för planer till hösten? Blir du kvar i Småland?

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho