Tuesday, June 03, 2008

Sista dagen
Idag var det sista dagen på jobbet på skolan. Det kändes väldigt vemodigt med tanke på hur bra jag trivts med både kollegor och elever. Jag kommer att skana dem alla! På förmiddagen var vi med leverna till en park och spelade kubb och därefter blev det lunch på restaurang. Eftersom jag inte kan vara med på deras avslutning på torsdag då jag har två muntliga tentor fick jag säga hej då idag. På kvällen gick vi på after-work med arbetslaget och min kära kollegor tackade av mig. jag fick ett jätte fint halsband från Snö i present (bild kommer senare). Jag lovade att komma förbi och hälsa på i höst vilket jag absolut kommer att göra. Nu sitter jag här vid datorn igen med ett pm som ska in på torsdag. Är snart klar men det blir nog någon timme till. Bilderna tog jag när jag gick hem från avtackandet ikväll.

5 comments:

Fröken Isakson said...

Jättefina bilder.Vi bor verkligen i en supermysig stad. Kram

Anonymous said...

Grattis till examen! Fira ordentligt idag och i dagarna framöver. Bättre väder än så här blir det inte. ;-)

Kram
AnnaPanna

mia said...

Jättefina bilder men vad är det du slutat med, ett jobb? Eller är det din praktik? För du är väl precis klar med din utbildning? Vad händer i höst? Ggargh, vad spännande egentligen! Nu börjar livet!

Redo för 6 juni imorrn?
Kram Mia

Dila said...

Fröken Isakson: Visst gör vi!

AnnaPanna: Tack så mycket! Ska fira ordentligt, hela sommaren.

Mia: Mitt vikariat som jag haft två terminer har gått ut. Kommer inte att fortsätta där till hösten eftersom tjänsten dras in pga av besparingar. Ja, nu är jag klar med min utbildning. Vad som händer i höst är än så länge oklart. Har sökt jobb, varit på en intervju, ska på två nya nästa vecka. Så förhoppningsvis löser det sig.

Kram Dila

mia said...

Jo då jag har hunnit njuta av solen lite idag, börjar få fin färg i ansiktet nu så där riktigt chokladig. :)

Varför skulle sambon lägga in sitt veto för det?
Hur har du det annars? Vad gör du nu? Är du ledig?

Kram Mia

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho