Tuesday, October 07, 2008

Update

Jag har ont i min icke-existerande tand idag. Istället för en tand är det ett stort hål ihophållet av tre stygn. Ont, ont, ont! Men jag är i alla fall inte sned i ansiktet längre nu när bedövningen släppt. Idag var det en riktig skitdag på jobbet. Förbannad på en kollega som alltid försöker köra över en och få andra att göra hennes jobb. Megakonflikt med några elever. Satt på mitt arbetsrum med tårarna rinnande. Nu låter det som om jag har världens hemskaste jobb vilket jag inte har. Jag älskar mitt arbete och trivs med både kollegor och elever. Idag var bara en skitdag som späddes på av värken i munnen. Jag skulle egentligen ha gått på Litterärt café på biblioteket ikväll med mamma och lyssnat på Helena von Zweigbergk som skrivit "Ur vulkanens mun" men jag orkade tyvärr inte gå. Istället blev det varma mackor med familjen och nu ska jag krypa till kojs och läsa lite innan jag somnar.
SOV GOTT!

3 comments:

aussiekicki said...

Ajajajajaj, vad jag känner med dig! Har också varit tvungen att ta bort en tand som inte gick att rotfylla. Det gör så ont efteråt! Hoppas du känner dig bättre snart!
Kram!!!

Fröken Isakson said...

Usch vad jobbigt. Både med konflikten och sen tanden på det också. Krya nu på dig. Kram

DILA said...

Kicki: Visst gör det ont! Har fortfarande ont men det börjar att bli bättre. Dessutom surt att betala massor av pengar för att de mörbultar en i munnen. Jag borde få betalt!!!

Fröken Isakson: Ja, det var ingen höjdardag precis. Men idag har det varit bättre.

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho