Saturday, November 08, 2008

Hela världenI mitt senaste sömnadsprojekt förde jag hela världen hem till vår lilla lägenhet. Det var Oliver som hittade tyget och blev förälskad och jag som förvandlade det till en jättekudde.

7 comments:

Fröken Isakson said...

Kudden är verkligen supermysig. kram

mia said...

Vilket härligt tyg! Jag har en dröm om att hitta en stor karta och ha på väggen. En till min syster som älskar geografi och att resa, något jag verkligen vill uppmuntra. Tänkte hon kunde få rosa nålar och nåla upp de ställen hon varit på, kanske även gröna nålar att nåla de ställen hon drömmer om etc.

Kram Mia

DILA said...

Mia: När jag bodde i Sydney så köpte jag och mina lägenhetskompisar (vi var tre svenska tjejer som delade lägenhet) en stor världskarta och satte upp på väggen i vardagsrummet. Vi hade vita nålar för de ställen vi varit på och röda nålar för ställen vi ville besöka. En kul idé!

Kram Dila

Petra Månström said...

Åh, så fantastiskt snyggt! Vill också ha hela världen under huvudet!

DILA said...

Petra: Ja, kan man inte resa överallt, kan man åtminstone ha hela världen under huvudet.

Kram Dila

Miss Agda said...

Åh, jag älskar att resa o har bott i flera länder så kudden skulle verkligen vara något för mig o min inredning!
Vad härligt det var att läsa några Coelhos ors som välkomsttext på bloggen. Han har hjälpt och inspirerat mig massor!

coolchiq said...

Ja, haller med alla andra - jattesnyggt tyg! Jag har sett en soffa har i Sydney (Surry Hills) som skulle passa jattebra till, liknanade motiv. Far se om jag kan hitta den igen och ta en bild pa den:) KRAM

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho