Tuesday, December 16, 2008

Uppdrag


Bilder: www.annsfbk.se

Jag har alltid älskat att sy och då framför allt kläder. Jag har ritat och komponerat det ena plagget efter det andra. Jag har gått kurser och designutbildning och sytt kläder på beställning till vänner och bekanta. Jag har haft syjunta med mina kära vänner där vi trollat fram de mest fantastiska skapelserna som världen skådat (förutom att vi druckit litervis med te och avhandlat all världens ämnen). Men det sista året har det varit lugnt med skapandet som legat lite i ide, mycket på grund av tids- och orkbrist. Nu är det dags att damma av symaskinen och låta min skapande och kreativa ådra få vädra morgonluft igen. Mammas vänninas dotter tar studenten i vår och behöver en balklänning. Nu har de anlitat mig för detta ärofyllda uppdrag och jag ser verkligen fram emot att sätta igång. Vi ska träffas efter nyår och bolla idéer, leta tyg och ta lite mått. Sedan är det bara att gasa... Åh, vad kul det ska bli!!! Och tjejer, nu är det dags att ta tag i syjuntan igen!!!

Cameron Diaz

Keira Knightley

Keira Knightley

Kate Beckinsale

Jennifer Garner

Jennifer Aniston

Katherine Heigl
Bilder : www.balklanning-balklanningar.com

Hos Sofies klänningar kan du klä dig som en stjärna, och få uppsytt en kopia av de klänningar som våra Hollywoodkändisar burit.

8 comments:

Fröken Isakson said...

Åh vad roligt. Då kanske man kan beställa nån snyggoklänning framöver :). kram kram

coolchiq said...

Vad spannade det later. Imponerande att du kan sy sa fina klanningar. Ska bli jattekul att se! Och som Linda sager, da far man kanske lagga in en bestallnig pa en fladig blasa snart? KRAM!

Linda at Lime in the Coconut! said...

Beautiful and classic dresses!

Olsis said...

Min fru jobbar på ett företag som är världens bästa,(enligt henne)
www.partylite.se (hemminredning)
de har gala middagar och jag skall visa henne denna sida om klänningar hon kommer att vilja köpa alla,varför inte kolla med party lite och gå med på nån bal.

Petra Månström said...

Åhh, de röda klänningarna var fabulous!!

mia said...

Det är inget litet åtagande du! En flickas balklänning- det är Big Business.
Hoppas vi får se det färdiga resultatet!

Kram Mia

PS. Älskar Keiras lila Matthew Williamson klännig!

mia said...

Just den rastlösheten du talar om vet jag precis vad du menar. Man är liksom inställd på att tänka i de banorna och ständigt vara på språng.
Sen är det lite småroligt hur "svensk" man känner sig väl utomlands men när man kommer hem inser man att man ändrats en hel del. Det jag tycker är lite jobbigt hemma är att alla måste va likadana, vi måste sträva efter samma saker och har vi de inte vid en viss ålder så måste man förklara sig. Då blir jag lite trött på mitt kära hemland.

Har du läst Nu vill jag sjunga dig milda sånger? Linda Olsson tog orden ur min mun, den här splittrade känslan man har som utlandssvensk. Man är liksom dömd att alltid sakna något eller någon. Grymt bra bok!

Kram Mia

DILA said...

Fröken Isakson: Det kanske vi kan ordna! =)

Coolchiq: Flådiga blåsor är min specialitet!

Linda: Yes, they are really beautiful as the women wearing them.

Olsis: Vilken kvinna vill inte ha en riktig galablåsa och gå på bal!?!

Petra: Visst är de fantastiska!!!

Mia: Visst är det big bussines. Det är alltid lika nervöst att sy någons balklänning. Det färdiga resultatet kommer garanterat att visas här på bloggen. Man är väl aldrig så svensk som när man bor utomlands! Vad skönt att du förstår den där rastlösheten som jag har inom mig. Jag har läst boken. Den är superbra.

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho