Wednesday, January 28, 2009

Världens bästa 7-åring!


Idag fyller min underbara son och världens bästa kille 7 år! Jag kan knappt förstå att han har blivit så stor. Det är en envis, intelligent, kunskapstörstande och alldeles underbar kille som jag har har turen att få ha som son. Innan jag själv blev mamma suckade jag bara när alla föräldrar öste lovord och kärlek över sina barn. Men nu sällar jag mig till den skaran och är en trogen medlem i klubben för överdriven beundran. Den kärlek som jag känner för min son går inte att beskriva för den är så ofantligt stor. Jag känner kärlek till min sambo, mina föräldrar, mina syskon, mina mor- och farföräldrar, övrig släkt, mina svärföräldrar, mina nära vänner etc. Men det är inte riktigt samma sak, för den kärlek man känner till sitt barn är så ren, ovillkorslös och enorm. Nej, nu ska jag sluta skämma ut mig och sluta att överdriva. Istället säger jag bara:
Ett stort grattis till dig min älskade Oliver på din 7-års dag.
Jag älskar dig mest i hela världen!!!

3 comments:

Riset said...

Jag kan inte fatta att han blivit så stor! 7 år!!! Stort grattis till min (inte lille numera utan stora) gudson Oliver! Efter Nils är han världens sötaste :-)
Kram Linda

Petra Månström said...

Grattis till sötstruten!!!

DILA said...

Riset: Nej, åren går så fort. Nils och Oliver kan dela på förstaplatsen! =)

Petra: Oliver tackar och bockar!

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho