Monday, January 26, 2009

Helg

Igår var det VÄLDIGT dimmigt ute.
Lite spöklikt men mysigt!

Ja, nu är det måndag igen. Denna helg gick lika fort som alla andra. I fredags blev det Let´s Dance och skinka och broccolipaj tillsammans med Linus och Marika. De vågade sig hit trots att både Andreas och jag var genomförkylda och inte alls på topp. Men ett par glas vin senare så var det full fart. Bror min har just påbörjat en utbildning till sommelier så han och Andreas hade vinprovning enligt ett schema där man skulle ange smak, färg, lukt och massor av andra konstiga saker. Marika och jag nöjde oss med att bara dricka vinet och ha full fokus på Let´s Dance. På lördagen tog vi det lugnt, lite storhandling men annars var vi bara hemma eftersom vi inte var så pigga. På söndagen var vi iväg och tittade på lite tomter och hus, fikade hos mina föräldrar och storstädade. Nu har jag varit förkyld i över en vecka och jag är fortfarande inte helt hundra. Försöker kurera mig med lite smoothie (vaniljyoghurt, banan och jordgubb) och färskpressad blodapelsinjuice. Hoppas det hjälper. På jobbet idag var det full fart från start till mål utan knappt någon pause. Jag ska försöka köra lite avslappning innan jag somnar så att jag inte går med axlarna uppe vid öronen imorgon.

6 comments:

Fröken Isakson said...

Vad spännande med sommelierutbildning :).Hittade ni några kul tomter? Hoppas ni kryar på er snart. Kram Linda

Lisa said...

gud vad skönt att höra! att du trivs med jobbet, här i högstadiet är det tydligen kaos, så man blir lite skärrad.. lärarna verkade inte få göra nå utan att bli anmälda? men jag tror att det där beror på lärarna oxå, hur man är som person! men lärare ska jag bli iaf, helst för mindre då.. vi får se vad det utvecklas till :)

kram!

Stjärnor & Champagne said...

Vilken härlig bild men ändå inte hihi, så grått och trist det är nu... Krya på dig.

Hälsn Anne

mia said...

Skönt att bilderna hjälper fler än bara mig. Måndagar är en sån otrevlig dag så det gör mig glad att få se något fint som piggar upp då!

Kram Mia

LEIA-MAJA said...

Åh va skoj med sådan utbildning....själv skulle jag inte tacka nej till ett par glas vin just nu....eller jo det skulle jag ju men jag börjar sakna det minsann:)

Hoppas förkylningarna har släppt nu!

Kramar

DILA said...

Fröken Isakson: Visst är det! Både och men vi tittade mest. Nu är vi piggare.

Lisa: Lärare är ett tufft men viktigt arbete. Jag älskar att arbeta med barn och ungdomar och känner att jag gör nytta.

Anne: Visst är den härlig trots att det är så grått. Tack!

Mia: Visst är måndagar kämpiga. Allt som kan pigga upp dem är fantastiskt.

Leija-Maja: Jag skulle inte heller tacka nej till ett glas vin just nu. Lite lyx som kan förgylla en tråkig tillvaro. Nu börjar vi känna oss piggare och det är skönt.

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho