Sunday, March 22, 2009

Redan söndag

Bild: www.ikea.se

Ja ha, så har ännu en helg bara rusat förbi. Svisch säger det och så är det snart måndag igen. Det har varit en lugn och skön helg som vi tillbringat ute hos svärföräldrarna på landet. Som alltid blir det trivsamt och mysigt. Mycket god mat (tack svärfar för supergoda rullader och svärmor för en himmelsk fruktsallad!!!) och trevligt sällskap. Idag passade vi på att åka till Örebro på husvisning, svärmor var med medan svärfar och Oliver stannade kvar i Julita. Det var ett jätte fint hus, bra planlösning och fina detaljer. Än så länge den hustillverkaren som vi tyckt bäst om. Vi passade också på att ta en sväng till Ikea och handla upp oss på lite smått och gott, bland annat glas (jag har en tendens att ständigt ha sönder våra glas). Hoppas ni alla har haft en lika skön och mysig helg som vi har haft!

Tack kära svärföräldrar för en mysig helg!!!

2 comments:

Petra Månström said...

Åh, söndagar är Ikeadagar ju ;-)

Riset said...

Husvisning i Örebro?! Trodde först att du kanske tänkt flytta dit, men sen förstod jag att det bara var huset du titta på :-)
Kram

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho