Sunday, November 22, 2009

Söndagsnöje

Far och son hand i hand.

Mina älsklingar.
Världens finaste killar.
Pappa Andreas kör en "mellan-benen-passning.

Efter gårdagens strålande solsken var det dags för det gråa och trista vädret igen. Men vi lät oss inte nedslås utan begav oss till isstadion på förmiddagen där det var åkning för allmänheten. Eftersom jag brukar ligga mer än stå på benen när jag har skridskor på fötterna och nu dessutom är gravid valde jag att hålla mig på "torra land" medan Andreas och Oliver åkte. Jag agerade istället papparazzi och fotade mina älsklingar. Oliver och Andreas hade jätte skoj trots att isen var blöt på sina ställen. När de åkt färdigt svängde vi förbi mina föräldrar och värmde oss med lite fika. Min moster G var också där så det blev ett himla kacklande. Vi diskuterade bland annat veckopeng, något Andreas och jag bestämt oss för att börja ge Oliver. Hur mycket tycker ni att en 7-åring (snart 8-åring) ska ha i veckopeng. När vi kom hem lagade vi kalops som fick stå och puttra på spisen i nästan två timmar så att den blev så där smaskigt god. Inget går upp mot god mat! Nu har jag lagt fram kläder tills imorgon, packat väskan och gjort iordning frukosten som ska ätas på tåget. Nu ska jag läsa en stund innan det är dags att släcka lampan.
GODNATT!

5 comments:

Stjärnor & Champagne said...

Hallå...Hur är det med lilla magen? Det ser så kul ut på isen, inte för att jag gillar att åka skridskor men jag önskar att jag gjorde det. Veckopeng ja hmhm...Dom säger att man skall sätta en 0 efter hur många år barnet är i månadspeng, så 80 kr om han är åtta...Sen får du dela den summan.
Ha det gott...

Kramkram Anne

mia said...

Vi planerade en skridskodejt idag, några tjejer och jag. Inför Lucia, för att få till stämningen liksom. Så mysigt!

Hur mår du och magen?

KRam

Susann said...

Medlet i Sverige för barn som är sju år är 25 kr och likaså för 8-åringar så någonstans där (enligt Nordea)... Tycker själv det låter som en lagom summa...
Härligt med familjeskridskoåkning!
Kram!

Petra said...

Åh skridsko - så himla mysigt! Härliga bilder!

DILA said...

Anne: Magen den växer så att det knakar. Vi bestämde oss för 30 kronor i veckopeng. Vi får se hur det funkar.

Mia: Mysigt med skridskodejt! Vi mår bara bra men jag börjar känna mig som en flodhäst. Har redan gått upp 8 kilo. Hua!

Susann: Vi brukar åka skridskor på söndagarna när det är säsong. Mysigt värre! Det blev 30 kronor i veckopeng till slut.

Petra: Tack! Visst är det mysigt med skridskoåkning.

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho