Saturday, December 19, 2009

Jullov...

Vacker julsång i kyrkan.
Oliver med sina lärare K och R.
Oliver och Andreas på vägen hem från kyrkan.

Nu är det äntligen jullov, för Oliver i alla fall. I torsdags kväll var det julavslutning i kyrkan. Det var som vanligt jätte mysigt och fint och det var många stolta föräldrar som satt i kyrkbänkarna och log i kapp. Oliver skötte sig galant och var så söt i sin tomteluva. Med skolavslutningarna kom också snön, så nu ligger det äntligen vitt på marken och julstämningen infann sig direkt. Själv har jag varit krasslig nästan hela veckan och missat både julfesten och skolavslutningen på jobbet. Tråkigt värre men inte mycket att göra åt. Jag jobbar ett par timmar på måndag och sen är det semester och jullov för mig också. Det ska bli jätte skönt. Magen växer så det knakar och vi är nu inne i graviditetsvecka 24. Lillbäsen röjer rejält i magen och det börjar bli tungt att förflytta sig. Illamåendet har som tur är försvunnit men ersatts av trötthet. Idag har vi varit och storhandlat och slagits med alla andra hundratals (kändes som så många) som också skulle köpa julmat. När Andreas slutar jobbet idag åker vi ut till svärmor och svärfar på landet för lite avkoppling och trevlig samvaro. Ska bli skönt eftersom jag knappt varit utanför dörren denna vecka. Hoppas på en skön långpromenad med kameran med i högsta hugg. Kan nog lura med svärmor imorgon förmiddag...

Parken utanför fönstret helt klädd i vitt.

4 comments:

Susann said...

Skönt att du mår bättre!
Kom gärna förbi jobbet i veckan så får vi fika! =D

DILA said...

Susann: Jag kommer gärna förbi. Jag jobbar på måndag men tisdag kan jag komma. Jobbar du till 11.00?

Kram Dila

mia said...

För oss som inte har koll men v.24 innebär några veckor till eller hur? Jag inbillar mig att nio månader betyder 36 veckor. :)

Hoppas ni mår bra iaf och att ni haft en härlig jul. Det har jag även om jag nu också fått en kula på magen. Min innehåller dock Aladdin-bitar. :)

Kram och god fortsättning
//Mia

DILA said...

Mia: Ja, det är några veckor kvar. Drygt tre månader för att vara mer exakt. Beräknat datum är 6 april. Vi har haft en härlig jul med mycket mat och annat onyttigt. Hoppas du har haft det skönt med dina nära och kära i jul.

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho