Saturday, March 06, 2010

Discotime

Bild: www.beudesert.org

Igår kväll var Oliver på sitt första "riktiga" disco. Tidigare har de haft disco på dagis och i klassen men denna gång var det några 9:or på hans skola som hade ordnat disco för alla 1:or till 3:or i gymnastiksalen. Oliver var eld och lågor. Han älskar att dansa och ville dit och "skaka rumpa" som han sa. Inträdet var 20 kronor och sedan fanns det godis, dricka och popcorn till försäljning. Föräldrar som ville stanna kvar var hänvisade till läktaren där det fanns kaffe och bulle att köpa. Det var riktigt kul att sitta där uppe och titta på alla barnen och minnas hur det var när man själv sprang på skoldiscon. Tjejerna var uppklädda och glittrade i kapp med varandra med små söta handväskor på armarna. De försökte få killarna att dansa med dem men killarna var mest intresserade av att jaga varandra och brottas och jämföra vem som var starkast. Oliver både dansade, jagade och brottades och efter två timmar var han helt slut. När vi kom hem tog han en dusch och sen klocksomnade han, jätte nöjd med kvällen.

Oliver ska strax iväg och leka med sin kompis Pontus och jag tänkte gå ut och gå (jag menar vanka fram) med min kära mor. Imorgon har Oliver badmintonträning och vi ska försöka hinna med ett besök till IKEA. Annars blir det mest plockande och röjande här hemma. Nu är det inte mycket kvar och det ska bli så skönt när allt är färdigt.

Vad har ni för planer i helgen?

3 comments:

Sussi said...

Låter som ett riktigt härligt skoldisco för Oliver! Kommer själv ihåg alla skoldiscon man sprang på.. *nostalgi*

mia said...

Precis så det ska vara på skoldiscon. :)

DILA said...

Sussi: Ja, han hade jätte skoj och det var faktiskt lite nostalgi. Hi, hi, hi...

Mia: Japp, ett typiskt skoldisco. Man blev lite avundsjuk. Det spratt lite i benen.

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho