Saturday, June 12, 2010

Skolavslutning 2 & 3

  Firande i gymnastikhallen.
 Oliver och fröken Karin.
 Svärmor bjuder på sin smaksiga blåbärspaj.

Igår hade Oliver skolavslutning. Första klass avklarad och dags för sitt första "riktiga" sommarlov. Vanligtvis har de skolavslutningen utomhus på Olivers skola, förskoleklass till årskurs 9 tillsammans. Men eftersom det regnade så hölls avslutningen i gymnastikhallen och då bara för förskoleklass till årskurs 6. Men det blev trångt om utrymmet ändå. Vi hade tur som hamnade på den sidan Oliver stod så att vi såg vår guldklimp. Hilmer var jätte duktig och sov sig igenom hela programmet trots musik och applåder. Svärmor och svärfar var också med och efteråt följde de med oss hem. underbara svärmor hade ordnat med ballonger och serpentiner och bjöd på paj och sallad samt blåbärspaj och vaniljsås till efterrätt. På kvällen var vi och firade min kusin Moa som gick ut 9:an. Hon hade kämpat sig till finfina betyg.

Idag har det varit lugnt. På förmiddagen var vi till biblioteket och lämnade och lånade böcker. Sen var det dags för storhandling. På eftermiddagen tittade Linus, Marika och lilla Elsa förbi på en fika. Nu så strilar regnet ner utanför fönstret och vi har kurat ner oss i soffan och ska titta på lite VM-fotboll; England mot USA.

No comments:

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho