Sunday, June 13, 2010

Utflykt med la famiglia

 Oliver med kartan i högsta hugg.
Efter en skön sovmorgon och en smaskig frukost så packade vi fikakorgen och begav oss till Parken Zoo. Oliver hade redan ett säsongskort och Andreas och jag passade på att köpa varsitt också. Det lär nog bli en hel del besök där i sommar om jag känner Oliver rätt och på två besök har man tjänat in pengarna det kostar för ett säsongskort. Vi hade perfekt väder, lagom med sol och ca 20 grader varmt. Oliver ledde familjen med kartan i högsta hugg och agerade samtidigt guide. Han är väldigt djurintresserad och kan en hel del, ofta väldigt roliga och intressanta fakta som man inte kan själv. Hilmer sov gott i vagnen och missade tyvärr alla djur. Det fanns en hel del nyheter sedan förra året. På vägen ut köptes de obligatoriska popcornen med smörsmak. Vi hade en jätte mysig dag i Parken Zoo och tur med vädret, för när vi satte oss i bilen och åkte hemåt började det att regna. Ett regn som sedan har fortsatt hela dagen och kvällen...

4 comments:

Malin said...

Å vilken härlig underbar dag! Kul med säsongskort, då vet ju ni vad ni gör i sommar ;-)
Vi har tänlt besöka kålmården minst en gång i sommar, lite längre men ändå...
Ska lägga upp lökrisotton, har iinte tänkt på det *rodnar*...
Kram Malin

Johanna På Pickadollön said...

Vilken hàrlig dag!

Helly på Sicilien said...

Det såg verkligen jättehärligt ut. Jag komer ihåg att jag tyckte om att gå på zoo när jag var liten. Nu när jag blivit lite större så har jag varit på safari i Tanzania, Kenya och Sydafrika och jag tycker det fortfarande är lika fascinerande med djur :-)

DILA said...

Malin: Jag skulle också vilja besöka Kolmården. Får se om vi hinner i sommar. Jag ska absolut prova lökrisotton. Låter himla gott!

Johanna: Ja, det var en jätte skön dag.

Helly: Riktig safari måste vara helt fantastiskt. Fantastiskt, hänförande men också lite pirrigt!?!Det skulle jag vilja prova på någon gång.

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho