Wednesday, August 25, 2010

Snörvel... Favoritte i favoritmuggen...

Idag är jag inte alls pigg. Känner mig hängig. Snörvlar lite. Det sticker i halsen. På förmiddagen kände jag mig helt okej och tog en promenad till min kära vän Linda B som bjöd på kaffe och muntrade upp mig lite. Men när jag kom hem gick luften ur mig och nu känner jag mig inte alls på topp. jag hoppas att det är något övergående som snabbt drar förbi eller att det beror på min brist på sömn. Igår natt sov Hilmer jätte dåligt. Han hade hög feber efter vaccinationen han fick i måndags på 5-månaders kontrollen. I natt sov han också dåligt. Min strävan efter att öka dosen motion i mitt liv fortsätter. Förra veckan promenerade jag sex dagar av sju. Denna vecka ska jag fortsätta i samma anda om hälsan tillåter. I måndags blev det först en halvtimmes promenad på förmiddagen och sen en timmes promenad med Oliver och Hilmer på eftermiddagen. Igår var jag ute och gick drygt en timme med Hilmer i vagnen och Ljuva italienska sånger i ipoden. Idag hade jag tänkt mig en längre eftermiddagspromenad men jag fick nöja mig med promenaden till Linda B när luften gick ur. Nya och förhoppningsvis friska tag imorgon. Nu en kopp te och väntan på "Morden i Midsomer". Ha det gott kära vänner!

Måndagspromenad efter ån...
Oliver vid vår pulkabacke.
Inte mycket snö här inte...
Tisdagspromenad...

3 comments:

Ferferi in Paris/Gothenburg said...

Jösses så du ligger i, imponerande!!! Får mig att bli än mer motiverad. Men Paris ger så mycket vardagsmotion ändå och jag känner verkligen en stor skillnad på mitt dagliga 'gående' jämfört med Göteborg. Synd bara på de dåliga skorna man har. inget kul att gå runt i träningsdojjor hela dagarna i modets huvudstad. Ang. snörveln, försök ta det lugnt i några dagar för det verkar vara en influensa som går. Jag vet flera stycken (inkl. mig själv) som legat helt däckade i flera dagar. Hoppas inte det drabbar dig med. Krya på dig!

Malin said...

Hoppas du mår bättre idag, brist på sömn när de små sover dåligt har verkligen en negativ inverkan på orken och lusten att göra saker.
Vad duktig du är som har tagit tag i motionerandet förresten, kanske är dags för en vovve snart, vi kommer nog behöva en fodervärd snart för en liten valp, hihi ;-)
Kram och god morgon

DILA said...

Ferferi: Det är inte så mycket som det låter. Jag går ju ändå bara hemma hela dagarna så lite motion kan ju inte skada. Finns det inga träningsdojor med bekväma klackar? =)

Malin: Tack, mår lite bättre idag. Jag skulle gärna vilja ha en liten vovve men min kära sambo skulle nog inte bli så glad.

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho