Saturday, September 11, 2010

Höst...

 Höstlöv.
 Nypon.

I morse vaknade Hilmer strax efter sex och låg och kvittrade glatt och högljutt. Det dröjde inte länge förrän hela familjen var vaken och på benen. Efter en mysig frukost vinkade vi av Andreas som nu är på väg ner till Göteborg på mässa med jobbet. Han åker med sin bror och kommer hem imorgon kväll. Ute har hösten gjort sitt intåg på allvar. Idag är det grått ute och friskt men fortfarande ganska varmt. På träden kan man ana nyanser av gult, orange och rött och vissa träd har redan börjat att tappa sina löv. Jag är en riktig höstmänniska och älskar denna årstid, även om jag erkänner att jag saknar sommaren lite grann. Jag hoppas att vi får många fler fina höstdagar då solen skiner, naturen sprakar av en färgexplosion och när luften är så där härligt sval och frisk. Idag ska jag fortsätta med städningen som jag inledde igår, jag har tagit undan allt det limegröna i vardagsrummet (kuddar, gardiner och ljuslyktor) och nu ska det lila fram. Hann lite mer än halvvägs med städningen igår så det är inte så mycket kvar. Senare ska vi förbi mina föräldrar och fika. Jag har också lovat Oliver att vi ska hyra film och köpa pizza ikväll och ha lite lördagsmys. Jag har också lånat den italienska filmen "Augustilunch i Rom" av mamma som jag ska titta på när småkillarna har somnat. Nej, nu ska jag sätta fart med städningen, ska bara slurka i mig min kopp te först. Ha en härlig Lördag alla!

Mina älsklingar!
Bilder: Privata (Made by Dila)

4 comments:

Malin said...

Vad duktig du är som städar och pysslar, jag vet inte vad som har hänt med mig, jag mer eller mindre står och ser huset förfalla (okej SÅ illa är det inte men motivationen och energin att städa vägrar infinna sig...)
Vackra höstdagar, som idag, då tycker jag oxå hösten funkar, det värsta är bara att jag vet vad som kommer efter hösten, vintern och mörkret, och att det är låååång tid fram till nästa sommar. Så på sätt och vis så är det kanske bra ibland att tiden går så himla fort ;-)
Kram Malin

Johanna På Pickadollön said...

Ojoj...nu ska jag sluta làsa bloggar och bòrja grejja. Tack fòr en spark i baken. :=) Svenska hòsten àr nàgot jag saknar.

Ferferi i Paris/Göteborg said...

... men tänk ändå att hösten redan är här. Sommaren tog slut för snabbt. Igen.

DILA said...

Malin: Jag är inte så duktig som jag låter. Emellan städningarna låter jag i princip hemmet förfalla. =) Är inte så duktig på att hålla ordning. Jag tycker vintern är okej fram till nyår sen är det mest en plåga.

Johanna: Varsågod! Skickar lite höstfeelings med expressbud till Sicilien. =)

Ferferi: Sommaren tar alltid slut alldeles för fort.

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho