Thursday, September 16, 2010

She´s mine...

My new darling!
 
Denna underbara darling fick följa med mig hem idag. Jag har spanat in henne ett tag nu men tvekat eftersom jag tyckte hon var lite för dyr. Men härom dagen slank det in en 20%-rabattkupong i brevlådan och då var saken biff. Jag är egentligen inte en sådan där sko- och handväsktjej som älskar dessa varelser och gärna samlar dem i mängder. Har aldrig drömt om lyxvarianten från den eller den heta designern. Jag gillar skor och jag gillar handväskor men det räcker med några få. Jag skulle heller aldrig lägga massor med pengar på dem, lägger hellre mina pengar på annat. Jag är nog mer praktiskt lagd. Tycker det är fint med skor med klack men har hellre platta och stabila, bekväma varianter. Ska det vara klack så får de inte vara för höga. Risken är stor att jag då ramlar och bryter benen. När det gäller handväskor ska de vara praktiska och jag måste kunna se framför mig vad jag ska ha den till. Denna skönhet som blev min idag ser jag som en perfekt handväska att ha till jobbet. Är tillräckligt stor för att få plats med många uppsatser och prov i. Dessutom passar den en fröken som jag!


Bild 1: Privat (Made by Dila)
Bild 2-4: www.weheartit.com

3 comments:

ferferi i Paris/Göteborg said...

Åh kul med lite shopping i bloggen. Superfin väska. Jag blev också med väska igår. Fick en i present och är supernöjd. Jag är nog tvärtemot dig, kan ha hur många väskor som helst. Jag har shoppingförbud gentemot väskor för ett par år framåt. Ändå skänker jag en del på vägen. Vet inte hur det bidde så här. Men jag byter varje dag så de flesta (okej okej inte alla) kommer till användning!

Malin said...

Jättefin och jag håller med, tror oxå den passar dig perfekt!
Jag är garanterat ingen sko/väsk tjej utan köper en på HM som får duga tills den går sönder och då köper jag en ny... Samma med skor, har ett par stycken, sen går de sönder och då köper jag nya... Då vi bor utanför stan så har jag ju så klart "finskor" ;-) som bara används när vi ska in till stan och det är ju så sällan så DOM håller, länge.... ;-)

Kram Malin

DILA said...

Ferferi: Visst är den fin! Vilken tur att vi alla är olika och gillar olika saker. Vad världen vore trist annars.

Malin: Jag är nog lite som dig. Men visst är det kul med lite glamour emellanåt.

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho