Monday, October 11, 2010

Ljuvliga höstdag!

 Våra fina hösttavlor.
Olivers tavla.
 Min tavla.

 Vilken underbart härlig höstdag vi har haft idag! Solen har strålat och träden har bjudit på underbara färger. Det har dock varit ganska kallt, inatt var det tydligen minusgrader, men luften har varit så där härligt frisk. Oliver har sovmorgon på måndagar och börjar inte förrän klockan 9.15, så idag tog vi alla en promenad med Oliver och lämnade honom i skolan. På vägen tillbaka hem stannade Andreas, jag och Hilmer hos svägerskan och svågern för en kopp kaffe och lite småprat. Sen blev det lite fixande på förmiddagen. Efter lunch träffade jag svägerskan, Felix, Elvira och Mille i lekparken här i vår park. När Oliver kom hem från skolan plockade vi fina höstlöv i parken och tog med oss in. Oliver, jag och Felix pysslade lite och gjorde jätte fina hösttavlor (som vi brukar göra varje höst). Snart ska vi ta en promenad och handla lite hela familjen. Efter maten är det dags för vårt favoritprogram "Halv åtta hos mig", vilket vi följer slaviskt hela familjen. Oliver har redan komponerat ihop en egen trerätters-meny ifall han någon gång skulle vara med själv i programmet.

Vackra höstlöv.
Bilder: Privata (Made by Dila)

2 comments:

Malin said...

Vilka konstnärer ni är, så vackra höstavlor!
Här är vi oxå slavar under "Halv åtta hos mig", det går inte att missa!
Gullig han är då, Oliver, att han redan bestämt vad han ska bluda på, det kanske vore något, att ha barn en vecka, jag menar, nu har dom ju haft par :-)
Kram

DILA said...

Malin: Tack! Visst är det bra, halv åtta hos mig! En barnvecka vore jätte roligt att se.
Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho