Saturday, November 27, 2010

Familjemys


Vaknade tidigt som vanligt av morgonpigga Hilmer. Det känns extra tungt att gå upp med tuppen nu när Hilmer sovit så dåligt i en veckas tid. Tröttheten börjar ta ut sin rätt. Men det är bara att le och vara glad och göra det bästa av situationen. En smarrig frukost, tidningen och familjemys och så är man fylld av energi. På förmiddagen var vi ner på stan och handlade 30 års-present till lillebror Linus. Det är julmarknad på lördag och söndag, men eftersom Andreas skulle jobba blev det bara en snabbis på stan. Julmarknaden spar vi tills imorgon. På eftermiddagen blev det kalas hos Linus. Det blev inte bara firande av hans födelsedag, igår hade han och Marika också förlovat sig. Jätte roligt och på tiden! ;) Både Linus och Marika var slitna sedan gårdagskvällen. Det hade tydligen varit ett rejält förlovningsfirande. Lilla Elsa hade sovit själv hos mormor för första gången och det hade gått alldeles strålande. Ikväll har vi bara tagit det lugnt, lagat god mat och myst i soffhörnan. Vi åt chilikyckling med rödbetor, bacon och fetaost. Till det couscous och basilikasås. Recept hittar du här! Både jag, Andreas och Oliver älskar denna rätt och vi gav den 9,5 p av 10 möjliga. Tänkte faktiskt krypa till kojs nu och läsa lite i min nya bok. Jag läste ut Nattåg till Lissabon igår kväll och jag bara älskar den. Recension av boken kommer imorgon.
Men tills dess; natti natti!

 Chilikyckling med rödbetor, bacon och fetaost.
Till det couscous och basilikasås.

Bilder: Privata (Made by Dila)

5 comments:

Ellinor said...

Låter som en mysig dag.
Hoppas att ni får en fin första advent.
Kram

Freedomtravel said...

Hej! Jag vill bara tala om att Made by DILA fått en utmärkelse på vr blogg

Ferferi in Gothenburg said...

Ja det verkar sannerligen som ni vände det hela till en alldeles så underbar dag!!! God mat som avrundning på det hela dessutom!

Malin said...

Näe, får man gå upp tidigt pga barnen under en längre period så är det lätt att hålla sig för skratt..
Vilken god mat! Hoppas du fått sova lite lägre idag.
Kram Malin

DILA said...

Ellinor: Tack! Vi hade en jätte mysig dag.

Freedomtravel! Tack så jätte mycket! Åh vad glad jag blir.

Ferferi: God mat kan göra det mesta! =)

Malin: Ja, sömnbrist är inte roligt men nu börjar han sova lite bättre. Hoppas det fortsätter så.

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho