Friday, November 19, 2010

Nya smycken.

 Frost och dimma utanför fönstret.

Tänk att det redan är fredag. Veckan går som vanligt alldeles för fort. Innan man ens hinner blinka så är det fredag igen. Det har inte hunnit blivit så mycket bloggande denna vecka. En kombination av utlånad dator, en del att göra, trötthet och ingen lust att skriva har bidragit till detta. Men nu är helgen här och förhoppningsvis kan vi fylla på energiförrådet igen. Igår var det syjunta hos Linda B igen och jag gjorde ett till halsband, gjorde ett förra veckan också. En brosch till mamma har det också hunnit bli. Jag har haft ett sug på smyckestillverkning de senaste veckorna. Jag har hur mycket pärlor som helst som ligger i mina gömmor, inhandlade på diverse syfestivaler genom åren. Får se, det kanske blir något mer tillverkat i helgen. Ikväll ska Oliver sova hos mina föräldrar. Meningen var att han och morfar skulle se på film och mysa men tyvärr ligger min pappa på sjukhus igen. Så istället får Oliver och mormor titta på film och mysa tillsammans vilket Oliver ser framemot. Han går här och trampar och väntar på att mormor ska sluta jobbet. Här blir det lugnt ikväll, god mat och lite Idol står nog på programmet. Hoppas ni alla får en härlig fredagskväll!

 Mammas brosch.
Halsband.
Halsband nummer två.

Bilder: Privata (Made by Dila)

4 comments:

Ellinor said...

Dina bilder är fantastiskt vackra och jag får lov att säga att den svenska vintern faktiskt är något alldeles extra. Dock hänger jag kvar här ett tag till med vetskapen om att jag kommer få min beskärda del när jag väl kommer hem igen.
Kram

Riset said...

Vilket fint halsband! Vad duktig du är!
Tips är att gå in på Linda T blogg och kika, hon håller också på med smycken, designar o tillverkar jättefina sådana...ett tips bara! Önskar jag också kunde...
Kram L

Ferferi in Gothenburg said...

Men usch så tråkigt med din pappa. Hoppas det inte är något allvarligt! Så vackra smycken du gjort också. Så härligt att du tar dig tiden för det, för du har ju talang tjejen!

DILA said...

Ellinor: Tack så mycket! Den svenska vintern är underbar om det får vara massor av snö och inte slask. Men jag håller med om att den är lite väl lång.

Linda R: Tack sötnos! Har varit inne och kikat hos Linda T. Hon gör jätte fina smycken. Härligt att prata med dig igår.

Ferferi: Pappa har varit sjuk länge nu och det går upp och ner. För tillfället är det ganska stabilt. Tack så mycket! Det är jätte skoj att göra smycken.

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho