Tuesday, December 14, 2010

Brrr...


Har precis varit och lämnat Oliver i skolan. När vi gick hemifrån var det fortfarande mörkt ute men sakta sakta återvände ljuset och dagen grydde. Det är bara 6 minusgrader ute men det kändes mycket kallare. Både jag och mina lår var väldigt glada att komma hem till värmen igen. Nu sitter jag här med kaffekoppen i handen och njuter av tystnaden. Andreas är iväg på jobb och Hilmer sussar sött i sängen. Tänkte njuta en stund av lugnet innan jag tar tag i dagens sysslor. Senare ska jag iväg till tandläkaren och dra ut en tand (eller resterna av en tand) och det är väl inget jag ser framemot. Men det ska i alla fall bli skönt att få det gjort. Oliver har skridskoskola på eftermiddagen och jag hoppas att jag kan följa med och titta men det beror lite på hur det känns efter tandläkarbesöket. Annars blir det till att sy idag igen.

5 comments:

Ellinor said...

Bortsett från tandläkarbesöket låter det som en riktigt mysig dag går dig till mötes.
Ang. mina studier så skall jag tillbaka och läsa sista terminen nu i vår, sedan är jag förhoppningsvis klar. Visst har vi läst mycket intressant, borde själv gå tillbaka och se vad jag har gjort *haha*
Kram

Malin said...

Håller med Ellinor, bortsett från tandläkarbesöket så låter det som en skön, mysig dag. Önskar vi bodde närmare, då kunde vi fika, snacka skit och komma fram till livets alla svåra gåtor tillsammans (fast för det sistnämnda behövs nog en massa gott Italienskt vin istället ;-) )
Kram Malin

Freedomtravel said...

Det bästa med vintern är faktiskt att komma in från kylan och känna hur mysigt det är inne!
Tandläkarbesök är inte kul, särskilt inte när man måste göra nåt sånt där. Men det är ju verkligen skönt att få det gjort!

DILA said...

Ellinor: Visst glömmer man lätt bort vad det är för kurser man har läst. Din utbildning låter jätte rolig och intressant.

Malin: Önskar också att vi bodde närmare men vi får väl se till att ses någon gång in real life. Gott italienskt vin säger jag inte nej till! Och tänk vad många problem vi skulle lösa efter ett par glas. =)

Freedomtravel: Visst är det skönt att komma in i värmen igen när man har varit ute i kylan. Nej, tandläkarbesöket var ingen höjdare precis men ändå skönt att få det gjort.

Kram Dila

Ferferi i Göteborg said...

Mysig morgon, hoppas tandläkarbesöket gick bra!
//Ferferi

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho