Friday, December 24, 2010

Julafton

Vi har nyss kommit hem från mina föräldrar där vi firade julafton. God mat, julklappar, choklad och mysig samvaro. Precis som det ska vara. Och det bästa var att pappa var pigg nog att vara med hela dagen och kvällen. Bättre än alla julklappar i världen. Imorgon beger vi oss till Julita och nästa julfirande hos svärföräldrarna. Hoppas ni alla haft en underbar jul so far. God jul och god fortsättning!

Min farmor och lilla Elsa.
Hilmer och min bror Max.
Mamma, bror Linus och lilla Elsa.
 Lillebror Olle.
 Min söta lilla mormor.
Oliver kramar om sin morfar.
Oliver hjälper till att dela ut julklapparna.
 Jag och mormor.
 Mamma och Hilmer.
 Bilder: Privata (Made by Dila)

4 comments:

Malin said...

Vilken mysig julafton ni verkade haft hos dina föräldrar och jag är så glad för din skulle, eller för er rättare sagt, att pappa mådde så pass bra att han orkade vara med! Hoppas resten av helgen blir lika bra!
Stora kramar Malin

DILA said...

Malin: Ja, det var verkligen en mysig julafton och det bästa var att pappa orkade vara med hela tiden även om han fortfarande är svag.

Kram Dila

Sussi said...

Ser ut som en riktigt härlig julafton! =D

Härligt att din pappa orkade vara med! =)

Riset said...

Åh, vad jag längtar efter familjen L när jag ser er alla samlade! Hälsa alla! Jag ringer någon dag...hann inte med det under julhelgen...
Puss o Kram

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho