Sunday, December 26, 2010

Mera jul...

Sitter hos svärföräldrarna och är så mätt. Gud vad jag har ätit dessa dagar. Magen står åt alla håll och jag känner mig seg. Fast nu på eftermiddagen tog svärmor och jag en promenad och det var så skönt att komma ut och röra på sig. Imorgon är det vardag igen och dags att ta tag i kosten och motionen igen. Men vad härligt det har varit med allt julfirande, först på julafton hemma hos mina föräldrar och sedan igår här hos svärföräldrarna. Mycket god mat och härligt umgänge. Avslappnat och lagom med julklappar. Med fokus på varandra. Precis som det ska vara.

Oliver och farfar tittar i nya fågelboken med fågelläten till varje bild
(en julklapp från mormor och morfar).
Svärfar skär julskinkan.
 Oliver pratar med tomten.
 Andreas.
 Tomten.
Svärmor.
Hilmer öppnar paket.
  Oliver med sitt nya lego.
Bilder: Privata (Made by Dila)

3 comments:

Malin said...

Vilken mysig helg ni har haft, nära som ni verkar vara med båda era familjer. Som du skriver, precis som det ska vara. Log åt bilderna när Helmer öppnar paketet, kan tro att snöret runt nästan var lika fint som innehållet om inte bättre ;-)! Tänk vad lätt det är när dom är små, sen blir det svårare, och dyrare, ju äldre dom blir...

Kram Malin

Ellinor said...

Visst får man lov att unna sig lite godsaker under julen, men precis som du skriver börjar man så smått att längta efter vardagen i slutet. Nu är den här men snart är det dags för nyårsfirandet!

Stor kram

DILA said...

Malin: Ja, det har varit en riktig mysig familjehelg. Ja, snöret var nästan det bästa. och pappret! Det är skönt med Oliver för han har fortfarande inte blivit så där girig efter presenter. Vi har alltid sett till att inte köpa för mycket.

Ellinor: Ja, det är gott med all mat men till slut känns det som om den är på väg ut genom öronen. =) Tur att man hinner lugna ner sig en vecka innan nyårsafton kommer och det är dags att svulla igen.

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho