Thursday, March 31, 2011

Lite mycket nu...

Jag har inte gått under jorden om ni trodde det. Det är bara lite mycket nu. Hilmer har varit sjuk...igen. Och på jobbet är utvecklingssamtalen igång för fulla muggar vilket innebär en hel del övertid. På kvällarna är jag så trött. Det brukar bli middag, en dusch, lite planering och sen stupar jag i säng strax efter nio. Jag har inte glömt bort er. Brukar titta in en snabbis och läsa vad ni har för er när jag sitter på tåget även om jag oftast inte orkar lämna en kommentar. Men nu är ljuset här och våren på väg och snart lugnar det ner sig på jobbet. Hoppas ni har det bra! Ses snart igen...

4 comments:

Malin said...

Jag hoppas det lugnar ner sig snart och att Hilmer blir frisk, ingen orkar med i det här tempot någon längre tid, speciellt inte när det har hänt en hel del jobbigt sista tiden. Du måste ta hand om dig, inte glömma bort DIG. Jag tänker på dig oxå och hoppas allt är bra och att ni får en lugn, skön helg.
Kram!

Ellinor said...

Det är några intensiva första månader du haft. Men med våren hoppas vi att både lugnet och energin kommer åter. Kan själv behöva en rejäl dos av dem båda.
Kram

Sussi said...

Slit inte ut dig, vännen!

DILA said...

Malin: Jag håller faktiskt med om att jag borde bli bättre på att ta hand om mig själv. Och jag har faktiskt redan börjat. ;) Tack för dina fina ord.

Ellinor: Ja, våren tillför energi och lugn. Hoppas den inte är alltför långt borta. Hoppas det lugnar ner sig för dig också snart.

Sussi: Nej då, lovar!

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho