Sunday, March 13, 2011

Santa Maria Fish Taco Mex

 Bild: www.santamaria.se

Som jag har skrivit om tidigare är jag en Buzzador och just nu buzzar jag om Santa Maria Fish Taco Spice Mix. För oss är det vanligast med köttfärs eller kyckling till tacos men nu har Santa Maria kommit med en nyhet. I Mexico och USA är det vanligt med fisk till tacos. Fish Taco Spice Mix är Nordens första tacokryddning för fisk och skaldjur, och gör det enkelt att variera tex mex middagen. Kryddmixen innehåller lime, chili, vitlök, koriander och quinoa. Santa Maria Fish Taco Spice Mix kostar 12-14 kronor ca och säljs i alla stora matvarukedjor. Jag måste säga att jag blev positivt förvånad. Fisk och tacos kändes inte som en bra kombination men det var jätte gott och något vi garanterat kommer att äta igen. Vi provade Fish Taco i tortilla. Fler recept finns att hämta på www.santamaria.se.Fish taco i tortilla
4 personer
400 g lax, i tärningar
1 påse Santa Maria Fish Taco Spice Mix
1 påse Santa Maria Soft Tortilla
1 påse Santa Maria Tex Mex Taco Topping
3 dl gräddfil
1 ask cocktailtomater, i bitar
2 dl tärnad gurka
1 rödlök, tunt skivad
Salladsblad och färsk koriander

Blanda laxen med Fish Taco Spice Mix och stek i panna. Blanda Fish Taco Spice Mix med gräddfilen. skär grönsakerna och värm tortillabrödet. Servera laxen och grönsakerna i tortillabröden, toppa med Taco topping.

4 comments:

Malin said...

Nja, jag säger nog pass. Vi gillar inte tacos överhuvudtaget (jag vet, vi är lite knäppa) och fisktacos lät ännu värre... Men det SÅG gott ut på bilderna.

Hoppas det går bra att komma tillbaka till jobbet idag, tänker på dig!
Kram

Sandra - en liten del av Mig. said...

Jag håller med om att det inte känns som en bra smakkombination, men det låter intressant att pröva :)

Malin said...

Du är hur underbar som helst! Mitt i din egen sorg så hinner du, och orkar du, tänka på mig *gråter*. Jag är så glad över att du är min vän och jag önskar så att vi bodde närmare så vi fick bli vänner även i verkligheten. Tack så otroligt mycket, du anar inte hur blommorna gjorde min dag!
Jag önskar bara att jag tänkte på sånt, men nu för tiden känns jag helt väck.
Tänker på dig oxå!
Kramar Malin

DILA said...

Malin: Taccos som är så gott!?! Smaken är som baken, delad. vad roligt att du gillade blommorna. hade tänkt att skicka redan till din födelsedag men det var så mycket då. Jag är så glad att jag lärt känna dig. Du är en bra och fin människa.

Sandra: Det var faktiskt godare än jag trodde att det skulle vara. En positiv överraskning.

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho