Thursday, March 10, 2011

Vila i frid kära pappa!I går natt somnade min kära pappa in efter flera års kämpande mot sin cancer. Det är fruktansvärt tomt och känns så overkligt. Även om vi har levt med vetskapen om sjukdomen och dess följder, sett pappa blivit sämre och sämre, så kan man aldrig riktigt förbereda sig för det som oundvikligen kommer. Sorgen är enorm och just nu undrar man hur man ska orka gå vidare. Vi vet att pappa för alltid kommer att vara med oss i våra hjärtan och att han sitter där uppe på ett moln och följer alla steg vi tar. Vi älskar dig pappa och är tacksamma för allt som du har gett oss!

10 comments:

Riset said...

Han ser så frisk och levande ut på kortet, precis som jag vill minnas honom! Jätte fint skrivet! Tänker på er hela tiden...och på Kent, saknar honom!
Ringer dig i em...
Massor med kramar!

Malin said...

Jag är SÅ ledsen! Är själv så nere just nu så att läsa dina ord får tårarna att börja strömma ner för kinderna. Mina tankar går till mamma och givetvis er andra, nu lider han inte mera och ni får försöka minnas alla underbara, ljusa minnen som ni har. Jag vet att det bara är tomma ord, sorgen och saknade måste skära som knivar, men kanske med tiden så?
Jag säger som du sa igår, jag finns här, det är bara att maila eller ringa.
Stora kramar Malin

Ellinor said...

Jag är så otroligt ledsen för dig/er skull. Cancer är en hemsk sjukdom och den tar ifrån oss våra kära allt för tidigt.
Skänker dig en stor kram och hoppas att det värmer lite i denna svåra stund!
Kram

Sussi said...

Det finns inga ord...Beklagar verkligen sorgen och tänker på dig! Ta hand om varandra! KRAM!

DILA said...

Linda R: Visst är han fin på bilden! Precis så som man vill minna honom. Tack för att du finns i mitt liv. Det har varit jätte skönt att prata med dig mitt i all sorg.

Malin: Tack för dina fina ord Malin. Ja, det är skönt att han slipper lida mer,han kämpade tappert in i det sista. Sorgen är ofattbar och ibland tror man att allt bara är en mardröm. Men han kommer alltid att finnas i våra hjärtan och vara med oss.

Ellinor: Ja, cancer är en hemsk sjukdom som tar allt för många människors liv. Tack för dina fina ord, de värmer!

Susann: Tack, gumman!

Kram Dila

Sandra - en liten del av Mig. said...

Har inte ord för vad jag ska skriva. Det är något overkligt för oss som inte har varit med om det, en hemsk och skrämmande tanke. Sänder över styrka och tankar till dig och din familj.

Junitjej said...

Så hemskt! Jag beklagar verkligen sorgen. En stor styrkekram till dig och din familj!

DILA said...

Sandra och Junitjej: Tack så jätte mycket för era värmande ord!

Kram Dila

Freedomtravel said...

Tråkigt att höra om din pappa, men fint skrivet! Reagerar kanske lite extra eftersom min pappa är sjuk och ligger på sjukhus... Skönt i alla fall att du har ett så fint och positivt minne av din pappa. Pratade med kollegor i dag som har jättedåliga relationer med sina föräldrar och inte lyckats göra nåt åt det fast de försökt, tråkigt.
Kram från en vän i bloggrymden

Sandra said...

Hittade hit via Ellinor och kände att jag bara ville skriva en rad. Miste min älskade pappa för ett och ett halvt år sedan och det är så ofattbart att ord inte finns. Sänder styrkekramar och tankar till dig.

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho