Tuesday, June 07, 2011

Vid en liten sjö...


Idag har vi haft Klassens dag. Alla 9:or har paddlat, en tur som tog ca tre timmar. Som tur var slapp jag paddla och fick "kökstjänst" istället. Hade jag paddlat hade man fått se en skär gris eller en dränkt katt, eller en kombination av både och. Min hy är inte lämpad för en hel dag till sjöss i en kanot, och paddlat har jag inte gjort sedan gymnasiet och jag var inte ens bra då. Medan eleverna och några kollegor paddlade körde jag och mina kollegor Lotta och Eric ut maten och satte fyr på elden. Vi fick en underbar dag i solen vid strandkanten, fåglarna kvittrade och luften var alldeles ljummen. Flera elever passade på att bada när de kom fram och sedan bjöds det på grillad korv.Jag älskar sådana här dagar när man får chansen att umgås med eleverna utanför klassrummets fyra väggar.

Eric försöker göra upp eld.
 

5 comments:

Ellinor said...

Det låter verkligen jätte mysigt och ser otroligt vackert ut!
Kram

Malin said...

Oj, vilken vacker plats, ser ut och låter som om ni hade en kanonutflykt!
Kan tänka mig att sommarlovet hägrar nu? Att få vara ledig med familjen, bara vara....
Kram

mia said...

Det låter ju klaustrofobiskt värre men jag vågar inte mig på kajak. Kanot, gärna! Men kajak, nej jag blir livrädd av tanken på att benen ska trängas ner sådär, att jag inte kan röra de fritt och vad händer om jag trillar i - kommer jag kunna ta mig ut? Får panik av bara tanken. :)

Sussi said...

Låter som en underbar "skoldag"! =)
Hoppas att allting är bra med dig! Kram

DILA said...

ellinor: Det var en underbart vacker plats!

malin: Ja sommarlovet är efterlängtat.

Mia: Jag avstod att paddla med tanke på mina talanger. kökstjänst gick lika bra.

Sussi: En härlig skoldag i naturen.

Kram dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho