Sunday, September 11, 2011

Nya husetSå äntligen fick vi nycklarna till nya huset. Som vi har längtat! Förra lördagen gick flyttlasset och tack vare våra underbara nära och kära gick det ganska smärtfritt även om det tog längre tid än vi trodde. Svärmor, svärfar och mamma gjorde ett hästjobb med städningen. Andreas, lillebror Linus och svärfar bar och släpade på allt vårt bohag. Svärmor servade med mat och fika så att blodsockret höll sig på en bra nivå. Utan dem skulle det aldrig ha gått så bra som det gjorde. TUSEN TUSEN TACK!!! Idag tog Andreas och jag det sista från vinden och källaren så nu är allt tömt. Dessvärre är det en smärre kaos här nu men det gör ingenting. Det får ta sin lilla tid tills vi boat in oss ordentligt. Det känns redan som om vi kommer att trivas alldeles utmärkt. Jag lovar att bilder kommer i veckan men just nu är jag så trött så att jag orkar inte föra in några. Nu ska jag ta en dusch och duscha av mig allt damm och sedan väntar Andreas supergoda Slottsstek och kokt potatis. Önskar er alla en strålande vecka!

6 comments:

Linda Risberg said...

Åh, vad härligt att ha ett hus!! :-)

Jag har tänkt ringt flera gånger i veckan men har inte riktigt vågat. Har tänkt att du haft fullt upp både dagar och kvällar. Vågar jag ringa denna vecka? :-)
Kramar

Freedomtravel said...

Vad roligt! Ska bli kul att se bilder!

Malin said...

Vad härligt att ni är på plats! Det kommer bli underbart, det är jag övertygad om! Ser fram emot bilder, det vet du :-)!
Glöm inte att koppla av lite oxå mitt i allt stök!
Kram

Ellinor said...

Oh, så roligt! Hoppas att ni hunnit bo in er lite nu och känner att ni trivs.
Stor kram

mia said...

Ojojoj GRATTIS! Hoppas du bildbombar oss snart.

Sussi said...

Oh gud vad kul med hus! =D

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho