Saturday, September 24, 2011

Our residence - The White House

Andreas är ute och klipper gräset.
Garaget med relaxen och hobbyrummet till vänster.

 Här kommer äntligen de utlovade bilderna på nya huset. Dagarna går i ett rasande tempo och jobbet tar en massa tid, för att inte tala om att komma i ordning hemma. Jag somnar oftast samtidigt som barnen, vid nio-tiden på kvällarna. Vi trivs underbart bra i nya huset. Det är härligt att vakna och känna lugnet som skogen ger. Och ändå tar det bara en kvart att cykla till jobbet som ligger mitt i centrum. Lite lantligt men ändå centralt. På måndag kommer lite möbler som vi beställt från IKEA, bland annat säng och skrivbord till Oliver, hallmöbler och lite annat smått och gott. Det tar tid att komma i ordning men det måste det få göra. Ingen idé att stressa. Ikväll ska Andreas och jag iväg på kräftskiva hos en gammal badmintonkompis till Andreas. Det ska bli jätte kul att komma iväg bara vi två. Mamma kommer hit och sover kvar och hänger med Oliver och Hilmer. Hoppas ni alla får en underbar helg!


5 comments:

Freedomtravel said...

Fint hus, och fint att bo så nära naturen!

Malin said...

Å va fint, ska vi byta hus?? Snälla? Klart det måste få ta det, det är då det blir rätt. Hoppas ni får en mysig kräftskiva!
Kram

DILA said...

Freedomtravel: Tack! Det är underbart och rofyllt att ha naturen in på knuten.

Malin: Nej, men nästa gång ni är här i stan måste ni komma och sova över.

Kram Dila

Linda Risberg said...

Superfint!!
Kramar

Sussi said...

Jättefint! Härligt att ni äntligen får bo i hus...

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho