Sunday, January 13, 2013

Att sätta ner foten

Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://wd6.photoblog.pl/np3/201205/14/122320204.jpg

Jag blir så trött, ledsen och frustrerad. På människor som inte gör annat än gnäller, klagar och försöker trycka ner en. Det spelar ingen roll vad man än gör, inget duger. Kritik hur jag uppfostrar och hanterar mina barn, hur jag är som kvinna, partner och person, på hur jag jobbar, var jag jobbar, att jag jobbar för mycket, vad jag gör och inte gör på min fritid... Listan kan göras lång. Särskilt  frustrerande är det med de människor som inte ens kan prata med mig ansikte mot ansikte utan man får istället höra det på omvägar. Jag gör inte alltid rätt eller har svaret på alla frågor. Men det gör mig inte till en sämre människa. Jag är precis lika bra som alla andra, varken bättre eller sämre. Jag är en människa med fel och brister men jag är precis lika mycket värd som alla andra, varken mer eller mindre. Så kom inte och tala om för mig hur jag ska leva mitt liv. Kom gärna med råd och tips men låt mig göra mina val. Allting med mig och mitt liv kan inte vara fel. Dessutom tänker jag inte ta ansvar för vad andra säger eller gör. Det var inte min avsikt att vara så personlig men nu har jag fått nog. Nu sätter jag ner foten.

4 comments:

Anonymous said...

Inte för jag vet vad som hänt och vem som fått dig att reagera men jag tycker det låter sunt! Du och enbart du kan bestämma hur du ska leva. Ingen annan!

Linda said...

Bra!
Jag är glad och lycklig över att du är DU!!!! Ti amo!

DILA said...

Brysselkakan: Ja, jag håller med. Visst ska man lyssna på råd men i slutändan måste man få göra sina egna val.

Linda: Tack, vad go du är! Ti amo!

Kram Dila

maria at inredningsvis said...

Människor som klagar är olyckliga en person i balans som är nöjd med sitt liv är kärleksfull. Bara tycka synd om dem och gå vidare:) Hoppas annars att ni haft en mysig helg mer mer sol än här.

Ny post..8 påskpynt som räddar påskstressen:)

Jag önskar dig en härlig ny vårvecka.

LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor :)

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho