Friday, January 04, 2013

Total urladdning

fitspiration | Tumblr

i wanna be adored

Fredag kväll och årets andra löprunda. Idag gick det otroligt bra att springa. Det var alldeles stjärnklart ute och lagom kallt. Det kändes som om jag flög fram över asfalten och som om jag hade kunnat springa hur långt som helst. Att springa är så otroligt skönt och det perfekta sättet att rensa tankarna och stressa av. Man är i total harmoni när man är klar.

Workshops Intensivos de Verano. Mar del Plata, Capital Federal y Zona Norte! | Flickr - Photo Sharing!

Bannana paint

Lets Paint A Picture

RUNAWAY GIRL

I love the way you are , that makes you my inspiration ~

Idag var Oliver och jag ner på stan (vi lämnade Hilmer hos mamma) och fick en och en halv timme för oss själva. Vi var in på Panduro och handlade lite akrylfärg, duk, penslar, lim, papper och lack. Oliver älskar att pyssla och måla och jag har en idé till en ny tavla som innefattar citroner i akryl på duk och lite bilder runt omkring. Låter det förvirrat? Jag lovar att återkomma med det färdiga resultatet. Hoppas bara det motsvarar bilden jag har inne i mitt huvud. Vi hann också med en tur till biblioteket och en fika hos mamma innan vi tog en skön promenad i solskenet hem. Nu väntar fredagsmys med familjen och ja, jag har slagit upp ett glas vitt. 

Happy Friday!

2 comments:

Ellinor said...

Underbar känsla! Det är så skönt när man känner sig full av energi och outtömlig på kraft.
Önskar dig en riktigt fin måndag och fortsatt fin vecka!
Kram

DILA said...

Ellinor: Ja visst är det en underbar känsla.

Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho