Saturday, March 16, 2013

På äventyr Mellomys Fina Linda R


The girls


Förra helgen var jag iväg på äventyr. Efter lite hemlighetsmakeri och smusslande satte jag mig på Lördagen på tåget mot Örebro. En kopp kaffe och soligt väder gjorde att humöret var på topp. Där väntade Linda T som kom och mötte mig på tågstationen. Vi åkte hem till henne och förberedde maten inför kvällen och gjorde oss iordning. Vid sextiden kom resten av tjejgänget; Karin, Anna, Annika och sist men inte minst min bästa vän Linda R. Jag hade gömt mig på övervåningen och när jag kom ner för trappan så kan man lugnt säga att det var en del förvånande miner. Allra mest chockad var Linda. Hon stirrade säkert i en minut innan hon brast ut; "Vad gör du här?". Det blev en jättemysig kväll med finalen av Melodifestivalen och sedan utgång. Vi hamnade på Harry´s och slog klackarna i taket och pratade natten lång. Jag sov över hos Linda T och på söndagsförmiddagen kom Linda R och lilla Nils och hämtade mig. Söndagen tillbringades sedan hemma hos Linda och Henrik och mina underbara gudsöner Nils och Ralf. Söndag kväll var jag tillbaka hemma igen och mer än nöjd med mitt äventyr.


På Lördagen var det också två år sedan pappa gick bort. På något konstigt vis känns det både som nyss men också som en evighet sedan. Oavsett om man vill eller inte fortsätter livet på i sakta mak och man tror någonstans att det ska kännas lite lättare. Men det gör det inte även om man lär sig att leva med saknaden så kan den när som helst slå till med full kraft. Vi pratar mycket om pappa vilket gör minnena levande och sorgen lite lättare att bära.

 Älskade pappa

Den här helgen har varit betydligt lugnare än förra. Idag har vi varit och fikat hos mamma och jag har passat på att kramas med mina bröder Max och Olle. Morbröderna är populära hos Oliver och Hilmer så det blev en del busande och bollsparkande. Resten av helgen kommer att fortsätta i samma tecken vilket är välbehövligt. De två närmaste veckorna väntar omdömesskrivning och utvecklingssamtal innan det är dags för påsklov.Bilder: Privata (Made by Dila)

5 comments:

Anonymous said...

Trodde jag kommenterade hos dig igår... Kanske något jag drömt i min snoriga förkylningsdimma!
Hoppas i alla fall att du inte får det allt för tungt de närmaste veckorna!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Строительство жилых и промышленных многоуровневых объектов влечет за собой привлечение специальной строительной техники, снабженной для осуществления назначенных задач. Проведение строительных работ происходит по стадиям, в связи, с чем, задействовать строительную технику тоже приходится по шагам, в зависимости от поставленных задач.
Но покупка такой специализированной техники влечет огромные расходы. Поскольку стоит она дорого, компания "Сапрос" предлагает предложение аренды строительной техники. Наш автопарк укомплектован всем надобным для строительства автотранспортом. Моментальный заказ спецтехники можно создать через интернет, заполнив заявку онлайн на сайте компании. В Самаре мы пользуемя популярностью именно за качественное и быстрое сопровождение посетителей, предоставляя такую услугу, как гидромолот аренда. Наши специалисты при необходимости в полном объеме проконсультируют Вас о более подходящем под запросы автотранспорте, что позволит сэкономить и время и финансы.
Sapros Ru: [url=http://sapros.ru]аренда гидромолота в самаре[/url]

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho