Saturday, March 02, 2013

Vårkänslor


Bild: Solar och gosar ❤️

Ja, jag vet att det ännu inte är vår. Och att det säkert kommer att komma en ny omgång med snö och kyla innan våren är här på riktigt. Trots detta har vårkänslorna börjat att spira. Det mörklila i vardagsrummet är ersatt med limegrönt som en liten inbjudan till den efterlängtade våren. Någon gång i veckan brukar jag stanna till på torget och mannen som säljer blommor. Där brukar jag botanisera bland tulpaner, rosor, ranunkler och annat smått och gott. Det ger lite extra lyx att ha färska blommor hemma. Ljuset börjar att återvända och det är numera ljust ute när jag åker till jobbet på morgonen. Fåglarna kvittrar som aldrig förr. Solen har också kikat fram både nu och då och plusgraderna gör att snön börjar att försvinna. Idag var det underbart väder på förmiddagen så vi passade på att vara ute och leka och sitta i solen på trappan och njuta. Det märks att energidepåerna behöver fyllas på med både sol och värme. Så snart, snart är den här på riktigt. Våren.

Foto

Bilder: Privata (Made by Dila)

2 comments:

Anonymous said...

JA! Snart är det vår!
Och idag ska jag njuta ännu en dag av våren i Bryssel men belgarna tycker det är vinter ännu! Men de har fel kan jag meddela!

Ellinor said...

Efter denna underbara helg kan man inte annat än att bjuda in våren trots vetskapen om att ett bakslag med största sannolikhet är att vänta. Men fram tills dess njuter vi av den efterlängtade solen och de härliga temperaturerna!

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho