Sunday, March 16, 2008

Söndagsmys

Idag har det varit en riktigt skön dag med strålande solsken och värme. Var uppe redan klockan 8 i morse och skrev färdigt min hemtenta som jag senare var till högskolan och lämnade in. Linus och Marika kom förbi på en fika som avnjöts på baksidan ute i solen. Härligt, härligt. Sen blev det årets första grillning, fläskfilé och rotfrukter i ugn, bearnaisesås och en lök och tomatsallad. Tänk att det smakar så gott med grillat. Tyvärr så kunde vi inte äta ute, solen hade hunnit försvinna och det blåste kallt lagom tills maten var färdig. Kvällen har avnjutits i soffan med fotboll på tv samtidigt som jag passade på att rätta argumenternade texter som eleverna ska få tillbaka i veckan. Min son konstaterade när jag sa godnatt åt honom; mamma, vilkem mysig dag vi har haft...

4 comments:

Fröken Isakson said...

Låter supernice :)

Sanna said...

Årets första grillning, det lät gott! Här får vi nog vänta ett tag till för det är typ snöstorm utanför...

Mia said...

Eros är ju underbar, när jag bodde i Frankrike had ejag en italiensk pojkvän som dock tyckte han var smör för turisterna men I love him!

Vad handlar den boken om du läser nu? Känner inte igen författaren. Älskar annars att läsa!

Dila said...

Fröken Isakson: Javisst var det nice!
Sanna: Det är alltid lika gott med årets första grillning. Tyvärr så har snön kommit hit nu också. Våren blec kortlivad för den här gången.
Mia: Jag älskar Eros, vilket jag brukar bli mobbad för av min sambo. Var och såg honom när jag bodde i Neapel 1996, och i Stockholm för ett par år sedan. Tänkte skriva en bokrecension på bloggen när jag är färdig, inte långt kvar.
Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho