Tuesday, April 15, 2008

Förändring

Bild: www.ilpassatore.it
Neapel med Vesuvio i bakgrunden

Det finns vissa delar i mitt liv och hos mig själv som jag skulle vilja förändra, både stort och smått. Detta för att må bättre och bli en bättre männniska. Men alla mina försök har hittils varit halvhjärtade och misslyckade. Hur gör man för att förändra något? Hur gör man för att lyckas med det man vill? Någon som har ett tips? Hur gör man för att uppnå det man vill och hur vet man att man är inne på rätt väg?

5 comments:

Fröken Isakson said...

Jaaa du, den som det visst ;)

Anonymous said...

See Please Here

mia said...

Jag ska slutföra min utb. här i Sverige i Sthlm, jag får nämligen räkna med England i examen så jag har "bara" två år kvar då. Men det känns konstigt att jag ska hemåt. Väldigt konstigt.

Själv då, jag är så nyfiken på din koppling till Italien! Hur ligger det till??

Trevlig Helg/Mia

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Placa de Vídeo, I hope you enjoy. The address is http://placa-de-video.blogspot.com. A hug.

Dila said...

Mia: Det är alltid lite konstigt att vända blad för ett nytt kapitel i sitt liv. Men samtiidigt lite spännande. Bodde i Italien när jag var 20 år, jobbade som au-pair i Neapel i ett år. Sedan dess är jag fast. Italien har blivit en del av mig och mitt liv.
Kram Dila

Glöm aldrig det goda som kommer ur svårigheter. Det är bevis på din förmåga och ger självtillit när du står inför nya hinder / Paulo Coelho